#Inspiratie#Nieuws#Tuin & terras

10 must-have items om je terras om te toveren tot loungeparadijs

Op naar die lange, warme zomeravonden!

Geplaatst op  
10 must-have items om je terras om te toveren tot loungeparadijs ©

Elk jaar wachten we vol ongeduld op het moment dat de temperaturen de hoogte ingaan en we ’s avonds kunnen plaatsnemen op het terras, in het gezelschap van vrienden voor een gedeeld glas wijn en een goede babbel of gewoon in ons eentje met een goed boek en een zachte plaid. De zomer mag dan nog niet direct beginnen, het goede weer loert wel om de hoek, dus is het hoog tijd om ook je terras even in loungemodus te brengen.

Een blik op de huidige outdoorcollecties leert ons dat rotan nog steeds alomtegenwoordig is. Liefst wordt het gecombineerd met kussens en plaids vol Oosterse motieven, wat potplanten op de grond of op een schap aan de muur, en bovenal voorwerpen gemaakt van natuurlijke materialen. De stoffen zijn fijngeweven, liefst zo natuurlijk mogelijk en in rustgevende kleuren.

Kortom, net als de deco binnen moet ook de deco van ons terras zorgen voor een instant zenmoment. Het moet uitnodigen om even je smartphone weg te leggen en tijd te nemen voor jezelf. Zie hier alvast onze 10 favoriete items om ook jouw terras in een mum van tijd om te toveren tot een aose van rust.

Het team van Actief Wonen dankt u voor uw deelname! Volg ons op Facebook & Instagram !