4 Bloggers matchen Ixina met Dille & Kamille

Ixina lanceerde wedstrijd uit en vraagt vier bloggers vier keukens te pimpen

©

Juni jongstleden schoten 4 bloggers enthousiast in gang. Ixina organiseerde een wedstrijd waarin inspiratie-door-decoratie het thema was en dit met de hulp van accessoires van het Belgische succesmerk Dille & Kamille. AW zoomt in op de 4 creaties!…And the winner is…

‘Belge Une Fois’!

Wie zijn jullie ?

Wij zijn Arthur en Natacha, bloggers van Belge une fois. Wij zijn 27 en 30 en wij zijn door de band gepassioneerd door decoratie, gastronomie en DIY.

Hoe wonen jullie?

Ons huis is echt wel oud, meer dan 100 jaar. Dat is de reden waarom wij vooral voor een mix gaan van vintage met modern. We hebben een zwak voor al wat recyclage en tweedehands is. Dus bij ons hebben heel wat objecten een geschiedenis en ik moet toegeven, daar zijn we weg van.

Wat is jullie inspiratie qua interieur?

Vakanties en reizen zijn echt wel een bron bij uitstek. Daarbij kregen we beiden de smaak voor mooie dingen ook van thuis mee! En toch, steeds weer vallen wij voor dat ene voorwerp-met-een-verhaal, zeg maar.

Wat is jullie persoonlijke inbreng?

We gebruiken graag gerecupereerde voorwerpen en meubels, afdankertjes van familie of vrienden of zelfs gewoon op straat gevonden! We geven er vervolgens een vintage-touch aan. Je kan wel stellen dat we een voorkeur hebben voor hout als materiaal.

Welke Ixina-keuken mochten jullie restylen en hoe hebben jullie hem gepimpt?

Wij kregen een eerder minimalistische keuken toebedeeld die een monumentaal aspect heeft maar tegelijk gezelligheid uitstraalt met zijn groot werkbad.

 Belge une fois