#Publireportage

4 redenen om voor Heytens te kiezen

Trendy en kwaliteitsvolle collecties, betaalbaar maatwerk en een gepersonaliseerde service... Wat als u voor Heytens viel

Geplaatst op  
4 redenen om voor Heytens te kiezen ©

Om de decoratie van uw ramen te sublimeren, stelt Heytens u een arsenaal aan oplossingen voor: gordijnen, vitrage, Venetiaanse luiken, Japanse wandpanelen… Continu inspelend op de laatste nieuwe tendensen op de markt probeert Heytens uw wildste raamdecoratiedromen waar te maken.

Maatwerk voor iedereen

Als we het hebben over maatwerk, denken we al snel aan een hoge kostprijs. Veel mensen wenden zich daarom tot kant-en-klare oplossingen zoals gordijnen op standaardformaat, wat helaas niet altijd het mooiste resultaat geeft. Maar maatwerk hoeft niet duur te zijn. Heytens biedt kwalitatief maatwerk met een mooie afwerking voor een aantrekkelijke prijs. Het ruime aanbod aan diensten maakt zelfs de aankoop van technische producten, waarvoor doorgaans expertenkennis vereist is, mogelijk voor elke klant, zelfs de kleine klusjesman.

Gepersonaliseerd advies

We leven in een wereld van overconsumptie waarin het internet ons koopgedrag aanzienlijk veranderd heeft. We willen alles altijd goedkoper en sneller. Wat niet bevalt, moet snel en gratis teruggestuurd of omgeruild kunnen worden. Voor Heytens is het essentieel om goed te begrijpen wat de klant wil om hem zo van A tot Z te kunnen begeleiden in zijn aankoopproces. Daarom zijn de contacten met de klant kwaliteitsvol en volledig gepersonaliseerd.

De nieuwe aanpak van het merk gaat hand in hand met het optimaliseren van de klantervaring. De klant en de adviseur zitten naast elkaar voor de configuratiesoftware en maken samen een raambekledingsproject. Heytens komt vervolgens gratis bij de klant thuis voor advies en een laatste meetcontrole. Het doel? Even snel of zelfs sneller leveren dan het internet, maar dan wel met de kwaliteit en de service van Heytens erbovenop.

Trendy en exclusieve collecties

Met een team van stylisten en kleurspecialisten aan boord verrast Heytens telkens weer met originele en creatieve collecties die inspelen op de laatste nieuwe trends. Kussens en accessoires vervolledigen de raamdecoratie, wat de klant toelaat zijn interieur, indien gewenst, volledig onder te dompelen in een nieuwe sfeer.

Van kwaliteit gesproken

De decoradviseurs van Heytens zijn ambassadeurs die voortdurend worden getraind in de verschillende methodes, producten en trends. Hetzelfde geldt voor de gecertificeerde installateurs, die in staat zijn om elk product foutloos te plaatsen. De door de stylisten geselecteerde stoffen ondergaan talrijke kwaliteitstests alvorens ze in een collectie worden geïntegreerd (torsieweerstand, zon, patroonregelmatigheid, schoonmaak, enz.) In elke fase van het productieproces worden ook verschillende kwaliteitscontroles uitgevoerd.

Overtuigd? Meer info op www.heytens.be.