#Wedstrijd-archief

Win de driezitbank Plato van DESIGN IS WOLF


Geplaatst op  
Win de driezitbank Plato van DESIGN IS WOLF ©

Design-is-Wolf

Actief Wonen en Design Is Wolf bieden je de unieke kans om een van de topstukken van de eerste collectie te winnen: de zitbank ‘Plato’ ten waarde van 3.690 €.

Eind vorig jaar werd een nieuw Belgisch merk boven de doopvont gehouden: ‘Design Is Wolf’. De fabrikant beschrijft de stijl treffend als ‘Globelge’: Belgisch, zoals in ‘een geslaagde mix van Europese invloeden’. De eenvoud van het noorden combineert het merk met de rijke afwerking van het zuiden en hier en daar het handwerk uit het oude Oost-Europa.

Geheel in de trend van deze tijd is Design Is Wolf een rechtstreeks verhaal tussen producent en ontwerpers geworden. Alles gebeurt in eigen beheer, zonder dealers en winkels. Dat is nog altijd de beste garantie op een scherpe prijs. Alles is ook alleen bij Design Is Wolf te koop via de webshop. Kijken en testen kan in de showroom, op Facebook, Instagram en Pinterest.

HOE DOE JE MEE?

  • Om deel te nemen antwoord je op de volgende vraag:  Wie heeft de ‘Plato’-zitbank ontworpen?
  • Stuur je antwoord voor 25 maart 2016 naar wedstrijd@actiefwonen.be
  • Beantwoord ook onze schiftingsvraag: Hoeveel juiste antwoorden in totaal ontvangen we voor 25 maart 2016, om middernacht?

We wensen je veel succes!

LOGO-DESIGN-IS-WOLF

Experience showroom

Karel Oomsstraat 47A 2018 Antwerpen

designiswolf.com