Artemide licht eindejaar op met speciale editie

Artemide
©

Vol ongeduld verwachten we deze elegante Yanzi-collectie, die Artemide weldra voorziet voor de volledige Belgische markt!

Voor zijn lancering nodigde de Italiaanse lampenspecialist Artemide de designers Neri & Hu uit om, speciaal voor de eindejaarsfeer en in beperkte oplage, een bijna feeëriek armatuur te bedenken. En met succes…

Yanziartemide

Collectie Yanzi van Artemide, zoals gezien door Neri & Hu © Pierpaolo Ferrari


De editie

‘Nh1217‘ gedoopt, kan deze eenvoudige maar polyvalente bollamp zowel rechtop als plat op een vlak oppervlak geplaats worden of zelfs opgehangen aan een wandrek.

Zij bestaat uit een bol in wit opaak glas die kan glijden langs een ring van mat messing. Ingenieus en vernieuwend design dus en heel functioneel.

artemideneriethu

Artemide’s speciale editie, de lamp ‘nh1217‘ © Pierpaolo Ferrari

Het design

Dit juweeltje van verlichting is geïnspireerd op de oosterse cultuur en is de vrucht van een moderne stijloefening over materialen, verantwoord en duurzaam design plus de verhouding tussen licht en vorm. Want ‘nh1217‘ heeft een energiezuinige LED-lamp, uitgerust met een dimmer en zijn kartonverpakking is ecologisch.

De designers

nerihu

Architecten Lyndo Neri en Rossana Hu van designstudio Neri & Hu in Shanghai.

Met zijn tijdloos design dat bovendien de planeet respecteert, is deze speciale editie van Artemide het originele cadeau voor alle designfans.


De prijs

De bollamp ‘nh1217‘ is beschikbaar aan een richtprijs van om en bij de 190 eur, LED-lamp inclusief.