AW-in-Lier : Klooster12 steunt stijl zonder merk

Klooster12 gaat voor merkmatige of labelloze decoratie met een ziel

`Klooster12 heeft het onder 1 dak omgeven met groen en water. Een huis om in thuis te komen waar je unieke en eerlijke items vind voor je interieurproject en kan genieten van een rustgevende verzorging of lifestyle-workshop. 

Geboren interieurstyliste, gepassioneerd fotografe en trotse mama… Als kind al was Ils Goossens al gefascineerd door interieur. Haar eigen kamer werd geregeld onder handen genomen en als het aan haar lag, werden alle lelijke huizen in de straat afgebroken. Mode- en lifestylemagazines waren nooit ver weg. De drang om van haar passies een concept te maken was onhoudbaar. Sinds 2015 combineert Ils in Klooster12 haar liefde voor interieur, lifestyle, beauty en fotografie. Mensen inspireren door authentiek te zijn is haar missie.

Haar ultieme droom kwam onlangs uit. Een conceptstore realiseren als ‘open kijkhuis‘, waar je volop inspiratie kan opdoen voor elk interieurproject, wat Ils vervolgens met veel liefde wil begeleiden.

IMG_8383

Ils’ thuis…als een levende showroom

IMG_8467

Ils startte haar carrière als schoonheidsspecialiste. Voor die passie laat zij nog steeds ruimte vrij in haar kijkhuis. Zo kan je op afspraak bij haar terecht voor allerlei lichaamsbehandelingen met ecologische, Scandinavische producten.

‘Innerlijke rust, balans en authenticiteit is waar ik naar streef in alles wat ik doe.’ Legt Ils uit. ‘Een verrassende eigen stijl, op maat en vooral betaalbaar, is wat ik wil uitdragen in mijn zaak. Uniek in vergelijking met andere deco-shops is het feit dat wij hier zelden onze merken etaleren of vernoemen. Wij mikken meer op de persoonlijke touch en aanpak in de zaak. In deze tijd vinden mensen alle merken te koop on-line. Daar is geen kunst aan. Wij trachten uniek items te vinden van groothandelaars die niet zomaar te vinden zijn op webshops. Dat is onze sterkte!’

LIER3

Geen merk, geen label…Maar inleven in de ambacht achter het schaaltje

‘Onze huisstijl is zoals je kan zien Scandinavisch met een ethnische toets. Wit is doorgaans onze rustbrenger. Door de warme hout- en natuurelementen krijgt dit altijd een warm geheel. Ik streef naar rust en balans in een huis door de juiste materialen een juiste plek te geven.’ – Ils Goossens –

LIER2

Van H A R T E W E L K O M op Open Shopweekend
za 9 DEC 10u-18u | zo 10 DEC 13u-18u, bij:

KLooster12

Ceciliastraat 6

LIER