#Inspiratie#Nieuws#Zit- & eetkamer

Bloomon lanceert nieuwe voorjaarscollectie Atelier

Kraakvers, bij jouw aan de deur geleverd en prachtig om te zien: Bloomon steelt ons hart andermaal met nieuwe Atelier collectie

Geplaatst op  
Bloomon lanceert nieuwe voorjaarscollectie Atelier © Bloomon

Een nieuwe lente, een nieuw Bloomon boeket. Zo zou het motto toch wat ons betreft mogen luiden, want wij mochten net kennismaken met de nieuwe voorjaarscollectie van Bloomon, Atelier, en waren op slag verliefd.

Geniaal was het trio dat op het idee kwam om Bloomon te lanceren, nu zo’n drieënhalf jaar geleden. Niet alleen omwille van het feit dat de bloemen op het door jou gekozen tijdstip voor je deur worden geleverd, ook de versheid van de bloemen is ongezien (toch in ons Belgenland).

Dat komt omdat Bloomon samenwerkt met een vierhonderdtal kwekers in Nederland en de bloemen rechtstreeks bij hen gaat halen. Tussen het snoeimoment op het veld en het bezorgmoment op jouw deurmat zit maximum 36 uur, wat maakt dat de bloemen nog in perfecte staat aankomen, klaar om hun geuren en kleuren te ontvouwen eens je ze neerplant in een (al dan niet meegeleverde) vaas.

Atelier

Na de Japanse sereniteit van de Ikigai wintercollectie springt Bloomon nu met beide voeten in de lente door de nieuwe voorjaarscollectie te lanceren. “Wij geloven dat de kunst van het creëren in ons DNA zit”, aldus Paul Aguirre, director Concept & Content bij Bloomon. “Of je nu een plantje stekt, een schilderij maakt of een vaas boetseert: iedereen kan simpelweg met zijn of haar twee handen de mooiste dingen realiseren. Met onze nieuwe voorjaarscollectie Atelier willen wij iedereen inspireren om zelf de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan.”

Vertel je eigen verhaal

Style Director Anton van Duijn licht zelfs nog een extra tipje van de sluier. “Verwacht energieke stelen in sprankelende kleuren. We mixen de tulp met Ornithogalum en de Iris Apollo met de klassieke gouden voorjaarstak Salix. Ook experimenteren we met perziktinten en babyblauwe tonen voor een verrassend effect”.

Je leest het al: de nieuwe voorjaarscollectie Atelier draait, zoals de naam al laat vermoeden, helemaal rond makers en doeners, rond het creëren van een kleurig lichtpunt waar je elke dag een beetje blijer van wordt. Laat je fantasie dus maar de vrije loop als je bloemen aankomen. Steek ze op traditionele wijze in je vaas of opteer voor eigenzinnig; Bloomon levert de bloemen, jij vertelt het verhaal. Zoals het een echte kunstenaar betaamt.

De Atelier boeketten van Bloomon zijn van 29 maart tot 14 juni te bestellen via www.bloomon.be.