#Adresjes#Restaurants

Casa Corona: de pop-up bar voor een Brusselse verfrissing

Tot en met 10 juni vind je de Casa Corona pop-up bar terug in een prachtig herenhuis in de Brusselse Koningsstraat

Geplaatst op  
Casa Corona: de pop-up bar voor een Brusselse verfrissing ©

Casa Corona heeft je favoriete Mexicaanse bier mét limoenpartje alvast klaarstaan! Tot en met 10 juni kan je tijdens de zwoele zomernachten je dorst op Mexicaanse wijze lessen. Stel je gps alvast in richting Koningsstraat in Brussel, vlakbij de Botanique, waar het precies elke dag Cinco de mayo is. 

Met je hoofd al in Mexico, maar je portemonnee sputtert nog tegen? Treur niet, de volledige Mexicaanse sfeer is even overgewaaid tot bij ons in de tijdelijke Casa Corona pop-up bar. De bekendste Mexicaanse bierproducent installeert zich kort in een herenhuis in hartje Brussel. Je vindt er maar liefst twee verdiepingen aan bierplezier en verschillende cocktails van Corona.

Uiteraard drink je Corona niet op een lege maag: laat je verwennen door de tapaskunsten van traiteur Mundo bij je verfrissing. En laat deze hotspot je ook nog belonen met ligstoelen om in weg te zakken, genietend van een concert op de achtergrond.

Ontspan in grandeur tussen de palmbomen en de rotanfauteuils, met een opzwepende dj-set om het Zuid-Amerikaanse plaatje te vervolledigen.

Waar? Koningsstraat 290, 1210 Brussel

Wanneer? Van woensdag tot donderdag van 17u tot 1u ‘s ochtends, van vrijdag tot zaterdag van 17u tot 2u ‘s ochtends, zondag van 11u tot 21u (behalve op 10 juni tot 1u ‘s ochtends).

 

Jezelf in hogere sferen brengen? Dat kan in de Antwerpse rooftop skybar in Hotel Lindner. 

Fan van het Verre Oosten? Breng eens een bezoekje aan Bar Chine

 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.