Clouds Of Fashion, happy zomerspulletjes à volonté

Leuke Belgische web & winkelshop slaat een brug tussen Gent en Antwerpen

Laurentine Van Landeghem

Gent en Antwerpen, volgens de legende zijn die twee het niet altijd eens met elkaar. Heeft dit met ego te maken? Of verschil in humor? Wat er ook van zij, de gloednieuwe web & winkelshop Clouds Of fashion wil juist met humor en surrealisme de brug slaan tussen de twee steden met één shop op de Gentse Brabantdam en een tweede in de Antwerpse Nationalestraat.


In Clouds of Fashion  web & winkelshop te Gent en Antwerpen is de sfeer die van rozige girliness. Je vindt er de allerleukste designspulletjes met een knipoog. Toch wilde eigenares Laurentine Van Landeghem in haar twee web & winkelshops niet enkel een hippe kledingcollectie met bijpassende fashion accessoires aanbieden. Zij wou dat tikkeltje meer en ging doelbewust op jacht naar crazy goodies met-een-hoek-af, soms letterlijk! Uit haar selectie blijkt dat de jonge onderneemster een zwak heeft voor over-de-top-craziness. Ze ging ondermeer voor een kaketoe-spaarpot, een sierkussen in de vorm van een gevleugelde bulldog, een brillendoosje met panda-ogen of een prachtige juwelenhouder in de vorm van een eenhoorn!

En ‘last but not least’, een nooit eerder geziene, knotsgekke collectie oversized, pop-arty watertoys & towels, voor wie letterlijk en figuurlijk uit de band wil springen deze zomer! Hier volgt een selectie.

avocado-float

pink-donut-float

pizza-towelcupcake-towel

Clouds of Fashion is deze zomer ook aan de zee terug te vinden zijn. Van eind mei tot oktober opent Laurentine een pop-up shop mét foodcorner en groot terras op een toplocatie aan de dijk in Knokke-Heist. Gezond en lekker ontbijt, brunch, lunch, tapas, drinks & cocktails in COF-style: de nieuwe place-to-be op het Lichttorenplein aan de kust is nu al gekend!