#Nieuws

Collab alert: Ikea kondigt grote samenwerkingen aan

Virgil Abloh, Adidas, LEGO... nee je droomt niet, deze Ikea-samenwerkingen zijn een feit.

Geplaatst op  
Collab alert: Ikea kondigt grote samenwerkingen aan © © Ikea

De Zweedse meubelgigant Ikea brengt heuglijk nieuws: op de Democratic Design Days werden onlangs de toekomstige samenwerkingen onthuld. Het merk plant speciale collecties te brengen met o.a. Virgil Abloh, Adidas, Sonos en LEGO. 

Het is echter nog even uitkijken naar deze collecties, die in de loop van 2019 en 2020 verkrijgbaar in de winkels zullen zijn. De samenwerkingen zijn erop uit om een ware revolutie in onze levensstijl te ontketenen. Zo zal het merk met Adidas onderzoeken hoe leefruimtes en sport beter op elkaar afgestemd kunnen worden, met Lego wordt er gekeken hoe er meer spel in het leven van kinderen kan komen en tenslotte kan je je aan geniale must-haves van de populaire streetwearontwerper Virgil Abloh – de man achter Kanye West en artistiek directeur van Louis Vuitton – voor Ikea verwachten. Andere interessante merken waarmee het bedrijf in zee gaat zijn Unyq, Little Sun, Stefan Diez en Saint Heron.

Ongeduldig afwachten tot de eerste collecties in de winkel zullen liggen!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.