Dauby verheft ijzerwerk tot ambacht

Dauby accessoires voor ramen en deuren bepalen mee uw interieurkeuze

Dauby
©

Dauby, een puur Belgische onderneming gespecialiseerd in beslag en klinken voor deuren, ramen en meubilair  lanceert de collectie ‘Pure Plus’. Het gaat hier over een stijlvolle en tijdloze selectie voor keuken en badkamer.


Gordijnhouders, deurklinken, kleerhangers en zelfs toiletrolhouders… Kortom, Dauby biedt een kwaliteitsselectie van esthetisch en artisanaal afgewerkte producten in natuurlijke materialen.

daubytenture

Staat u op het punt uw interieur te veranderen? Denk dan niet enkel in eerste instantie aan nieuw meubilair, aan een hertekende ruimteïndeling of aan nieuwe muurkleuren. Want wat doorslaggevend is voor het ‘hele plaatje’ zijn de moderne of retro-accenten. Zij bepalen uw interieurstijl!

Bij deze fase van interieurvernieuwing maakt de juiste keuze van ijzerwaren zoals de collectie ‘Pure Plus’ het grote verschil. Want het zijn deur- en raamklinken die,  samen met bijvoorbeeld gordijnhouders, bepalen in welke stijlrichting uw interieur zal gaan.

dauby

Traditioneel en modern tegelijk

Ben je een nostalgische ziel of een fan van vintage, industrieel of retro? Voor elke smaak of stijl heeft Dauby de interieur-accenten die uw stijldroom waarmaken.

Zelfs Dauby’s moderne accessoires vervaardigen zij op een ambachtelijke manier. Het metaal van alle objecten wordt in gietvormen van zand gestold en vervolgens met de hand afgewerkt. Handwerk dus, onontbeerlijk in gelijk welke luxesector.

Vijf natuurmaterialen gebruikt Dauby voor zijn collectie. Verouderd gietijzer, wit brons, wit gepolijst brons, ruw brons en ruw metaal. Dit resulteert dus in decoratie van verschillende kleurtonen.

daubypureplus

 

Zelfs al plant u niet een volledige make-over van uw interieur, toch kan u door simpelweg nieuwe deur- en raamaccessoires te kiezen uw interieur een vernieuwde look aanmeten!

En deze vernieuwing hoeft niet noodzakelijk een moderne stijl te zijn. Want Dauby’s nieuwste collectie ‘Pure Plus’ bevat evengoed  meer rustieke en traditionele accessoires. Volg gewoon uw smaak en kies!

Neem gerust een kijkje en bestel jouw stijlproducten op Pureinterior.be.