#Publireportage

Grange, meubels gemaakt met Frans vakmanschap

Achter de schermen bij Grange, een merk dat al meer dan honderd jaar stijlmeubels maakt in de traditie van de klassieke Franse meubelmakerskunst.

Geplaatst op  
Grange, meubels gemaakt met Frans vakmanschap ©

Al gehoord van Grange? Het Franse merk produceert al meer dan honderd jaar stijlmeubels in de traditie van de klassieke Franse meubelmakerskunst. De elegante en tijdloze stukken brengen je interieur op een smaakvolle manier tot leven.

Meubels ontwerpen, fabriceren en verdelen, Grange doet het met veel liefde en respect voor de tradities. Inspiratie haalt het merk bij de oude stijlen. Al meer dan een eeuw staat Grange hoog aangeschreven wegens de creativiteit van de ontwerpers, de expertise en de nauwkeurigheid van de schrijnwerkers, en de kwaliteit van de materialen. De Franse meubelfabrikant wil een nieuwe twist geven aan de klassieke meubels in Franse stijl die kwaliteit koppelen aan innovatie, functionaliteit, elegantie en tijdloosheid. Meubels die generaties lang meegaan dankzij de combinatie van klassieke lijnen en hedendaagse creativiteit.

Unieke en duurzame meubels

De grondstof waarmee Grange werkt is hout, een natuurlijk materiaal. Geen wonder dus dat het meubelmerk respect voor het milieu hoog in het vaandel draagt. De gebruikte houtsoorten dragen het PEFC of het FSC-label, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. Elk meubelstuk getuigt van liefde voor kwaliteitsvol vakmanschap. Ook vandaag nog zijn alle meubels afkomstig uit de ontwerpateliers, en ze worden met de hand afgewerkt.

Beetje bij beetje worden de meubels onder de handen van de vakmensen verfijnder, uitgewerkter, rijker, genuanceerder. Alleen door de specifieke savoir-faire van Grange krijg je die onnavolgbare verfijnde korrel, die bekende feel van kaarsenwas. En aangezien je kunt kiezen tussen 35 leersoorten, meer dan 150 stoffen van merken en 80 houtafwerkingen en kleuren, kun je de meubels naar wens personaliseren, zodat die perfect passen in je interieur.

Winkels met advies

In de Grange-boetieks, die uitgegroeid zijn toch leefruimtes waar elk meubelstuk helemaal tot zijn recht komt in een passende setting, kun je je onderdompelen in een gezellige sfeer. En je laten bijstaan door een professional die alles in het werk stelt om je de beste hedendaagse woon- en interieuroplossingen aan te reiken. Goed om te weten: Grange heeft niet alleen negen winkels, maar ook 300 verdeelpunten in bijna 50 landen.

 

Voor meer informatie: www.grange.fr

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Grange