Halloweentafel, 5 dodelijk doeltreffende stijlen

Sidder en beef, Halloween staat voor je deur! Schrikken en je dood-lachen is de boodschap…Terwijl onze tienerkids de mooiste ‘moordgriet’ uit de klas met bebloede plasticmessen achterna zitten, maken wij volwassenen  onze genodigden slijmig groen van jaloezie met de mooiste Halloween-tafeldecoratie. 

Op zoek doorheen het web naar de meest inspirerende tafels en tips waar je buurvrouw een moord voor zou begaan!

Kid’s party

halloweentable

Bron: Littlebigbell.com

Papieren guirlandes met kleine pompoentjes als taffelmidden, placemats wit-zwart gestreept als een gevangenisplunje! Batman-maskers die de moordenaar-van-de-avond anoniem maken…dood-simpel!

TIP :  Schilder kleine pompoenen gruwelijk zwart en beplak ze met witte of oranje stippen


Gothic chique

tablehal

Bron: thejungalow.com

The Adams Family zou het (kloppend) hart op de tong hebben over deze dramatisch zwarte tafel met ton-dur-ton servies het. Toppunt van elegantie met een rijkelijk vol boeket met (vleesetende) bloemen?…

TIP : Goudkleurige couverts lichten de donkere tafel op. Neem voorzichtig een hap, het arsenicum zit misschien in jouw foie-gras!


Orange romance

Romantic-Halloween-table-setting-with-orange-roses

Bron: Pinterest

Oranje pompoenen niet, één groen exemplaar discreet op achtergrond. Oranje rozen in overvloed…Want ‘love hurts’. Romantische tête-à-tête met Halloween? Waarom niet…Dracula gaf zelfs zijn bloed voor eeuwige liefde.

TIP : Doorbreek de ‘serviesroutine’. Schuim rommelmarkten af en sprokkel verschillend bestek en glaswerk bij elkaar, maar mix en match dan wel op kleur en vorm tot een passend geheel!


Cinderella’s Halloween

potirondore

Bron: mywedding.com

Wees  ‘de goede heks’ en tover pompoen, dennenappels en gesprokkelde takjes uit de tuin in puur goud! Je gebruikt best de spuitbus. theelichtjes bekleed je met fake-bladgoud van de hobbyshop! Succes verzekerd…

Tip : Hou servies en tafelkleed in zelfde gouden of beige tonen om het effect niet af te breken!


City Minimalism

table

Bron: Instagram-Designlovefest

Jack-the-Ripper dwaalt door de nachtelijke stad…Slagersmes op zak! Pompoenen in hun grijze en witte natuurkleur. Ideale basis voor een minimalistische Halloween. Schik ze in overvloed als tafelmidden in alle vormen en afmetingen. Waarom niet een namaak schaapsvel of ander bont om het geheel te binden!

Tip : Schrijf op donkere onderborden lugubere boodschappen aan je genodigden met een witte hobby-stift!