#Nieuws#Publireportage

HOMI: een woon- en lifestylebeurs voor professionals in Milaan

Afspraak van vrijdag 25 januari tot maandag 28 januari 2019 in Milaan

Geplaatst op  
HOMI: een woon- en lifestylebeurs voor professionals in Milaan © HOMI

In Milaan worden binnenkort de deuren exclusief opengezet voor professionals die thuis zijn in de wereld van decoratie. Eind januari krijg je de kans om bakken wooninspiratie op te doen, want dan exposeert HOMI worden de nieuwste lifestyle- en interieurtrends. 

Ook voor de volgende editie mikt de Italiaanse beurs opnieuw hoog, door de meest interessante voorstellen te vinden op het vlak van accessoires en meubilair. Maar het gaat er verder dan een paar objecten, als professional kom je er ook in aanraking met  nieuwe, innoverende en uiteenlopende concepten die het volgende seizoen zullen karakteriseren.

In een wereld van verandering wordt ons huis steeds dynamischer. In traditionele ruimtes worden nieuwe innovaties toegevoegd. De woonsector ziet daarom een noodzaak om te evolueren en om beter in te spelen op de wensen en behoeften van een steeds veeleisender publiek. HOMI brengt daarom een uitgebreid aanbod van o.a. accessoires en decoratieve artikelen, servies, stoffen en huistextiel, geuren en parfums voor de ideale sfeer, cadeau-ideeën of decoratie voor het kantoor of speciale evenementen. Deze beurs brengt naast gerenommeerde bedrijven uit de sector, ook jonge startups en veelbelovende ontwerpers samen. Een echte inspiratiehotspot waar je de nieuwste trends ontdekt, maar waar je ook zaken doet: internationale bedrijven en kopers, uit zeven continenten krijgen de kans om elkaar te ontmoeten en contacten uit te wisselen in een amicale sfeer die geënt is op experience, ontdekking en het delen van ervaringen en kennis.

Als klap op de vuurpijl laat deze beurs zich kenmerken door conferenties en workshops over de belangrijkste thema’s uit de sector, eens te meer een verrijking voor elke bezoeker.

Praktische informatie:
De HOMI-beurs zal plaatsvinden van vrijdag 25 januari tot maandag 28 januari in Rho (Milaan), in Italië.
Tel.: +39 02 4997.6675

www.homimilano.com