#Adresjes#Interieuradvies

INSIDE OUT 2de editie komt er aan

Sfeer opsnuiven of de perfect match te vinden voor huis of tuin? Ga dan op date met Inside Out.

Geplaatst op  
INSIDE OUT 2de editie komt er aan ©

insideout

Inside Out – Van 10 tot 12 en van 16 tot 18 maart strijkt het unieke totaalevent opnieuw neer in Flanders Expo. De opvolger van de eerste, succesvolle editie en maar liefst 125 deelnemers zorgen er op een oppervlakte van 27.000 m² voor een unieke totaalbeleving waar indoor, outdoor en kunst op een vernieuwende manier samenvloeien.


Buitengewoon wonen

Op Inside Out vind je alle nieuwigheden uit de woonwereld die jou helpen je persoonlijke thuishaven samen te puzzelen, van de mooiste eettafels over sfeervolle verlichting tot trendy accessoires. De opzet van het event is uniek. Je volgt als het ware een traject, waarlangs een avonturentocht zich ontluistert langs thema’s en stijlen, opgedeeld in ‘Rooms’. In ‘Room 4’ bijvoorbeeld vind je de nieuwste ontwikkelingen in de tuin- en interieurwereld. Verschillende merken en producenten stellen er hun allernieuwste producten voor aan zowel de eindconsument als professionals uit de sector. Kuier relaxed van Room tot Room en leer er alles over… Op zoek naar een nieuwe kookhoek? Dan word je dit jaar op je wenken bediend. Zo ontdek je op Inside Out onder meer de exclusieve keuken van Strato en kan je het nieuwste ontwerp van interieurarchitect Frederik Schiemsky bewonderen.

INSIDEOUT17-090


Onthaasten in groen en blauw

De inspiratie zat bij bekende wereldspelers zoals het Scandinavische HAY. Het presenteert er bijvoorbeeld de nieuwe versie van de buitencollectie ‘Palissade’ in zwart als contrast met de bestaande witte versie. Kortom, op Inside Out vind je het perfecte buitenmeubilair om je stukje groen trendy en met stijl in te richten. Super-de-luxe en exclusief van wereldniveau mag ook…Ga een kijkje nemen bij Dedon, internationale trendsetter-bij-uitstek van de nieuwste outdoor stukken. En wat dacht je van je eigen wellness met sauna en hammam? De specialisten op het event brengen je graag op de hoogte van de nieuwste, betaalbare verwenmogelijkheden voor bij jou thuis. Inside Out toont zwembaden, zwemvijvers en zelfs binnen- of buitenjacuzzi’s die helemaal stroomlijnen met jouw interieur.

INSIDEOUT17-301


Kunstig wonen

Om je huis écht te personaliseren, heb je meer nodig dan enkel meubels. Souvenirs, decoratie, kunst en foto’s geven je interieur een bewoond en uniek karakter. Op zijn eerste editie presenteerde Inside Out al een beperkt aanbod sculpturen, schilderijen en fotografie die je interieur kunnen verfraaien. Dit jaar brengt het event galerieën en kunstenaars samen die inspirerende werken bieden voor jouw thuis. Op het appel kunstenaars zoals Marjolein Labee, Pascal Dobbelaere en Véronique Janseune.

Inside Out ziet de toekomst

Inside Out stimuleert aankomend talent. Zo word je in de inkomzone ondergedompeld in een omhelzende roze waas, als een inspiratiebad waarin trendkleur roze de toon zet. Deze lobbyzone die met licht, schaduw en duisternis speelt, werd bedacht door de leerlingen van de Gentse Koninklijke Academie voor Schone Kunsten. En nog meer jong talent krijgt een kans. Want op 12 maart maakt Inside Out de winnaar bekend van zijn wedstrijd voor jonge ontwerpers. Deze keer is de opdracht het uitwerken van een bestaande cohousing-site. Want nu het ik-tijdperk plaats begint te maken voor het wij-tijdperk, kiezen meer en meer mensen voor een of andere vorm van samenhuizen en samentuinen. Inside Out ziet de toekomst!…


INSIDEOUT17-030

Inside Out is good food

Inside Out zou Inside Out niet zijn zonder ‘good food’. In de aperief- en cocktailbar bijvoorbeeld kan je alles wat je gezien hebt even laten bezinken bij een ontspannend glaasje. En natuurlijk komen ook de fijnproevers aan hun trekken. Culinaire ‘pottenkijkers’ kunnen extra hun hart ophalen, want de centrale traiteurzone zal een open keuken hebben waar alles vers voor je ogen bereid wordt!

Waar? Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent

Wanneer? 10-12 + 16-18 maart 2018

Info? www.inside-out.gent (GRATIS voor kids tot 12 jaar!)