Kinnarps brengt het thuisgevoel naar kantoor

Kinnarps’ kantoormeubilair staat voor elegantie op kantoor

Kinnarps
©

Het Zweedse koppel Evy en Jarl Andersson startte Kinnarps op in 1942. Vandaag telt de Kinnarps Groep zo’n 2300 werknemers over heel Europa. Kinnarps ontwerpt meubilair en stelt à la carte werkomgevingen samen. Van kantoorplateaus en directiebureaus tot vergaderzalen, projectie- en seminarieruimten. Of bedrijfsrestaurants, lobby’s en leeszalen en nog veel meer.

De toekomst is vandaag

Nog nooit eerder veranderde het uitzicht van een kantoor zo snel als in de 21ste eeuw. Mensen werken thuis of vanop een afstand. Kantoorwerkers met één specifieke dagtaak zijn een zeldzaamheid vandaag. Het pakket van taken en handelingen is zo uitgebreid dat bedrijven een workspace vragen die enorm polyvalent en flexibel beantwoordt aan zeer uiteenlopende functies én persoonlijkheden. Daarom werkt bij Kinnarps een speciaal team uitsluitend rond onderzoek en ontwikkeling. Het is hun missie om de werkplek van de toekomst te creëren. Zich behaaglijk en uniek voelen bij een meubel is het streefdoel van Kinnarps. Want een werkkracht met goed gemoed geeft meer inzet en energie, dus beter arbeidsresultaat én dat betekent succes voor de werkgever. Kinnarps noemt dit the better effect.

‘Fenix’ combineert het comfort van een stoel met armleggers met de flexibiliteit van een bureaustoel.

Kinnarps-OMNI

‘Omni’ is een prachtig retro-design. Met één draaibeweging worden overal gesprekken op gang gebracht.

En dan is er het esthetisch aspect: door de stijgende populariteit van het home office vervaagt de grens tussen thuis en kantoor. Een aantrekkelijk werkomgeving zorgt ervoor dat werknemers met plezier naar kantoor komen. Bovendien dragen stijlvol en elegant meubilair en een aangename en creatieve omgeving ertoe bij dat werknemers zich ook op kantoor thuis kunnen voelen. Kinnarps ziet die cross-over en houdt er dan ook rekening mee bij het meubelontwerp. Resultaat, zitmeubilair met een hoog cocoon-gehalte, dat er bovendien nog modieus en elegant uitziet. Hoge rugsteunen en leuningen creëren een gevoel van privacy en bieden tegelijk zitcomfort.

Kinnarps-AVECslaapbank2

De ingenieuze inklapbare uiteinden van ‘Avec’ veranderen een praktische sofa in een oogwenk in een comfortable slaapbank.

Red Dot Award

Deze trofee is zowat de Oscar van de designwereld. Collection S, het gamma directiestoelen van luxemerk MartinStoll, onderdeel van de Kinnarps Groep, won in 2017 de Red Dot Design Award 2017. Het is een van de meest prestigieuze designawards ter wereld. De winnaar wordt geselecteerd door een internationale jury met meer dan 40 onafhankelijke designers, professoren uit het vakgebied en gespecialiseerde journalisten.

Praktisch gezien kan je Kinnarps’ showroom bezoeken op onderstaand adres, dit enkel op weekdagen. Prijsvragen over meubilair kunnen natuurlijk al voor jouw bezoek per mail of per telefoon.

 

room08.0001

CONTACT

Kinnarps Belux
Heide 15, 1780 Wemmel

02 456 0 456

 info@kinnarps.be

www.kinnarps.be