#Adresjes#Nieuws

Nieuw: de serre van Plein Publiek komt naar Brussel

Na Antwerpen verovert het populaire food- en feestconcept de Brusselse Kunstberg

Geplaatst op  
Nieuw: de serre van Plein Publiek komt naar Brussel © Plein Publiek

Wie in Antwerpen de bloemetjes al eens heeft buitengezet, weet zonder twijfel waaraan hij/zij zich kan verwachten: het gekende concept van Plein Publiek opent 1 maart een gloednieuwe vestiging op de Brusselse Kunstberg. 

Een hapje, een drankje, wat uitbundig voetenwerk op de hipste dj-sets, of een relaxte zondagse brunch in een magische serre… Dat kan vooralsnog in Plein Publiek Antwerpen, máár binnenkort dus ook in Brussel. Uitvalsbasis wordt het Dynastiepaleis, waar een prachtige glazen serre voor de grote inkomhal zal geplaatst worden.

Plein Publiek BXL belooft meer dan een feestconcept te zijn, met tal van uiteenlopende activiteiten zoals brunches, concerten, jazz- en dansavonden, vintagemarkten, modeshows, workshops, closet-sales etc. Food blijft, naar analogie met de Antwerpse hotspot, een belangrijk aandeel hebben in het concept. Gilles Melchior – bekend van zijn eigen, gelijknamige restaurant en voormalig kok bij het Hof van Cleve – neemt het culinaire aanbod van Plein Publiek BXL voor zijn rekening, waar hij Vlaamse klassiekers een moderne toets geeft.

© Plein Publiek BXL

De rest van het Dynastiepaleis zal vanaf begin april in het teken van cultuur staan, waar je het universum van de bekende schilder Bruegel kan betreden, dankzij de meest recente virtuele projectietechnologie.

Meer info vind je terug op de Facebookpagina of de website van Plein Publiek BXL.

Dit interesseert je misschien ook wel:

Trend: Decoratie met artistieke lijnen 

Fluweel, wol of faux fur: onze vortex decoshopping

Trend: de spelregels van neo-rustiek

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.