#Adresjes#Winkelen

Ontdek Sostrene Grene: een nieuwe interieurhotspot in Antwerpen

Eindelijk kunnen we ook in België genieten van het Deense decoparadijs

Geplaatst op  
Ontdek Sostrene Grene: een nieuwe interieurhotspot in Antwerpen © sostrenegrene.com

Sostrene Grene, wat Deens voor ‘Zusters Grene’ betekent, heeft sinds kort een eerste filiaal in België geopend. Kenners zullen de keten ongetwijfeld al eens in het buitenland bezocht hebben, want dit decoconcept zag het daglicht in 1973 en bestaat inmiddels al in negen landen.  Sinds 18 mei hoef je echter niet meer buiten de landsgrenzen te gaan, maar kan je simpelweg een enkele rit (je gaat er willen blijven!) naar de Antwerpse Stadsfeestzaal boeken. 

Eén van de basiswaarden van Sostrene Grene is plezier. De twee zussen Anna en Clara proberen bij elke collectie het leven mooier te maken. Dat kan ook niet anders, met een collectie aan betaalbare Scandinavische deco gekenmerkt door een elegante, vrouwelijke toets. Je vindt er o.a. pastelkleurige kommetjes in leuke prints, schattige krukken in velours, een selectie aan elegante vazen, leuke bijzettafels en goudkleurige rekken. Naast hun vaste collectie biedt Sostrene Grene ook seizoensgebonden items aan, zoals tuinmeubels en -accessoires voor de zomer.

 

 

Neem zeker een kijkje op hun Instagrampagina voor meer deco-inspo!

Hier moet je zijn…

Shopping Stadsfeestzaal, Meir 78, 2000 Antwerpen.

Alle dagen geopend, behalve op zondag, van 10u tot 18u30.

 

Meer adresjes ontdekken?

Beleef de magie van Juttu in Gent! 

Raak geïnspireerd door Marokko in de pop-up shop Chouf Moi in Hasselt.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.