Pimp je radiator hot & trendy

Een oude radiator is en blijft een lelijk ding, in tegenstelling tot zijn hedendaagse high-techbroertjes met hun moderne kunst-look

De lente is het Doe-het-zelfseizoen bij uitstek. Hier 5 makkelijke tips om je zware seventies-en-ouder radiator weer ‘hot’ te maken. Een beetje kleurgevoel en een verfkwast kunnen wonderen doen.


Psychedelisch

Radiator2

San Francisco viert in 2017 zijn ‘Summer of Love’ die 50  jaar geleden losbarstte. Tover eens een hippie-regenboog op je radiator. Start met een pot gele verf en doe er na elke radiatorkromming wat rood bij.


Alice in Wonderland

Radiator4

Inspireer je op je tuin en tover je radiator om in een hangend bloemtapijt. Heel leuk ook in de kinderkamer. Met zo een coole radiatior word dochtertjelief nooit een ‘muurbloempje’


Art and the City

Radiator1

Maak van je muur een abstract kunstwerk waarin de radiator verdwijnt in een strak lijnenspel. Combineer met vintage-stoelen en poppetjes van de rommelmarkt. Een perfect eclectische stijl.


Minimalistisch met maxi-effect

Radiator5

Eén hevig kleurtje volstaat en je radiator wordt een volwaardig meubelstuk in je salon. Echt jammer dat je er niet op kan zitten, noch koffie aan drinken.


Handige Harry

Radiator6

Ben je een kordate knutselaar, dan is deze houten radiatorkast voor jou een ‘koud kunstje’. Vraag de handelaar houten latten die niet kromtrekken door warmte.