Sofacompany, Deense creaties met Hollandse know-how

4 november 2017 Antwerpen - Free Opening Day van Sofacompany

Antwerpen Sofacompany
©

De succesvolle designzaak Sofacompany opent een gloednieuwe showroom, vlakbij het centrum, aan de Mechelsesteenweg. Een ruimte van maar liefst 400 m2 met apart ingerichte saloncorners en massa’s extra accessoires en decoratie.


Het is inmiddels al bijna een jaar geleden dat de Nederlandse online meubelwinkel Sofacompany haar eerste Belgische showroom opende aan het Eilandje in Antwerpen. Het bedrijf had al een webshop, maar wat de aankoop van een zitmeubel betreft, merkte Sofacompany dat de doorsneeklant graag eerst fysiek het meubilair ziet en uitprobeert, alvorens tot de aankoop over te gaan. Vandaar het idee om naast een succesvolle webshop zeker ook de showroom te behouden en haar zelfs uit te breiden.

De ideale locatie voor de nieuwe showroom werd gevonden vlakbij het centrum van Antwerpen, aan de Mechelsesteenweg. Deze historische ‘meubelavenue’ van de metropool kent een serieuze opwaardering na een periode van nogal ‘conventioneel’ meubelaanbod. Kenners fluisteren dat de Mechelsesteenweg wel eens tweede ‘Kloosterstraat’ zou kunnen worden. Maar dan wel geen shops met antiek, maar wel met hedendaagse upscale designontwerpen. Sofacompany had dus geen betere locatie kunnen kiezen. Het resultaat is een showroom van maar liefst 400m2.

Vivi-LOW

Holm-LOW

Klik en ontdek.  ‘Betty’ naast 3-zitter ‘Holm’, oker en antraciet fluweel.


Manager Rein Aalbers legt uit: ‘Elke markt is weer anders. Uit onze verkoopcijfers blijkt dat bijvoorbeeld de Belgen verzot zijn op onze hoekzetels. Onze ruime collectie bewijst dat wij zeker aan die vraag beantwoorden. Onze klanten in België kopen ook vaak ‘matchende’ interieurobjecten en gaan dus voor een totale look. Dus niet enkel een sofa, maar ook een bijpassende salontafel en assorti kussens bijvoorbeeld. Sofacompany wil zeker en vast hierop inspelen en daarom gaan wij zeker het aanbod interieurdecoratie in de nabije toekomst nog verder uitbreiden!’

De showroom zelf is opgevat als een simulatie van verschillende stijlen woonkamers. Als een waarheidsgetrouwe interpretatie van hoe een Sofacompany-set er bij jou thuis kan uitzien. Het idee is de zitbank als centraal decoratiepunt, waar omheen dan matchende decoratie en accessoires  kunnen gestyled worden.

HAYES

Sierframes, de ‘must have’ van 2017. Bij Sofacompany

Omcirkel alvast zaterdag 4 november in jouw agenda, want dan zal de Grand Opening (vrije toegang!) de hele dag plaatsvinden en stunt Sofacompany met heel wat kortingsacties, een gloednieuwe collectie en vanzelfsprekend…een glaasje bubbels!

En intussen… WIN-WIN-WIN…een clubzetel!

Klik snel hier op WEDSTRIJD!


– SOFACOMPANY –

Mechelsesteenweg 6

ANTWERPEN