#Nieuws

Maak kennis met WOWN!, het nieuwe woonmerk van Nederlands bekendste interieurbloggers

De creatievelingen achter &SUUS, Zilverblauw en Binti Home bundelen hun krachten in WOWN!, een nieuw woonmerk dat sinds kort exclusief verkrijgbaar is bij Kwantum

Geplaatst op  
Maak kennis met WOWN!, het nieuwe woonmerk van Nederlands bekendste interieurbloggers © &SUUS - Zilverblauw

Dagelijks inspirireren ze duizenden volgers in Nederland, maar ook in België: Anki Wijnen (Zilverblauw), Suzanne de Jong (&SUUS) en Souraya Hassan (Binti Home). Hun unieke kijk op design, interieur en lifestyle maakte van hun blogs in een mum van tijd een keurmerk, een status die ze nu formaliseren door de handen in elkaar te slaan met Lonneke van Bubblemint en tekstschrijver Marlous van Oh Marie om samen het nieuwe woonmerk WOWN! uit de grond te stampen. 

“Ik wilde de krachten van de online en offline wereld bundelen, maar de creatieve touwtjes in handen houden”, aldus initiatiefneemster Lonneke. “Suzanne, Anki en Souraya hebben ook jarenlang gewerkt om van hun blog een sterk merk te maken. Een eigen collectie moest daarom iets zijn waar zij volledig achter staan en de nodige creatieve vrijheid in kregen.

WOWN
&SUUS

En zo gezegd, zo gedaan. Elk van de dames ontwierp voor WOWN! een collectie die past in het geheel maar toch aansluit bij hun eigen, herkenbare stijl. Zo is de collectie van &SUUS te herkennen aan de lichte, neutrale basis, aangevuld met kleurige details en zo nu en dan een verrassend contrasterend materiaal zoals geperforeerd staal.

Anki Wijnen ging voor Zilverblauw aan het werk met kleurige, grafische prints. Souraya Hassan speelde op haar beurt met de combinatie van neutrale, licht Scandinavische kleuren en warme, etnische accenten. “Inspiratie voor mijn ontwerpen haal ik uit mijn Nederlands-Egyptische roots”, vertrouwt ze ons toe.

WOWN
Binti Home

Sinds 19 maart kan je de collectie van WOWN! exclusief bewonderen en aankopen bij Kwantum. De prijzen variëren van 2,95 euro tot 295 euro, maar de collectie omvat dan ook zo goed als alles wat je hartje maar kan begeren. Van servies, vazen, manden en bijzettafels tot behang, vloerkleedjes, kussens, lampen en posters.

WOWN! by &SUUS, Zilverblauw en Binti Home, sinds 19 maart exclusief verkrijgbaar in de winkels van Kwantum en op www.kwantum.be.