#Inspiratie#Zit- & eetkamer

10 kleurrijke kussens voor een lentesfeer in huis

De lente is aangebroken en dat betekent maar één ding: hallo kleurrijke interieurspullen! Je gaat verzot zijn op deze kussens...
Geplaatst op  
10 kleurrijke kussens voor een lentesfeer in huis © Westwing

Het is eindelijk lente, en daarmee groeit ook de wens om je interieur te veranderen om in de stemming te komen! Wat is er beter dan je huis te besprenkelen met een paar vleugjes kleur? Met deze 10 kleurrijke kussens maak je je woonkamer instant vrolijker en aangenamer!

We zitten allemaal wel eens op onze sofa. Maar de vraag rijst: besteden we wel genoeg aandacht aan de bijkomende decoratie zoals onze kussens? Kussens worden vaak over het hoofd gezien hoewel ze net dat “extraatje” kunnen zijn, zeker als er wat kleur mee gemoeid is. Meer nog, het kussen is een essentieel decoratief accessoire, de finishing touch van ons gezelligste hoekje in huis. Een niet te versmaden element!

Kleurrijke kussens om de lente te vieren

We zijn allemaal toe aan een mentaliteitsverandering wanneer de lente aanbreekt na de gezellige sfeer van de winter. En de beste manier om dat te doen is door wijzigingen aan te brengen in ons interieur. Hoe we dat kunnen doen? Door wat kleur en frisheid toe te voegen met een paar kussens. De gemakkelijke en ideale optie om ons gemoed op te vrolijken terwijl we wachten op het mooie weer. Onze tip? Kies voluit voor florale patronen en flitsende kleuren!

Shop away:

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.