#Ideeën#Interieuradvies

10 verrassende alternatieven voor een traditionele kerstboom

Geplaatst op  
10 verrassende alternatieven voor een traditionele kerstboom © La Redoute

Zeg je dit jaar vaarwel tegen de traditionele dennenboom voor Kerstmis? Wij hebben tien hippe alternatieven voor je klaarstaan als je het beu bent om dennennaalden bijeen te keren. Ontdek ze snel hieronder! 

Ongeacht van welke aard jouw persoonlijke redenen zijn – ecologisch, praktisch of esthetisch – om de traditionele koning van het bos in te ruilen voor een duurzaam of origineel alternatief, hebben wij al 10 alternatieve bomen verzameld die je momenteel kan shoppen!

Een houten variant voor kleine ruimtes

Als je wat ruimte in je woonkamer mist, is een boom met houten frames de ideale oplossing. Leuk hem op met een dunne lichtsnoer en wat houten ornamenten voor een modern effect. Hij mag dan wat ‘plat’ zijn, wij verzekeren je dat hij enkele trendy jaren meekan!

Een modernistische kerstboom van metaal 

De metalen boom is trending, en past perfect binnen een sober en minimalistisch interieur. Deze tijdloze variant komt in verschillende vormen, van kegelvormig  tot eenvoudigweg tweedimensionaal. Vergis je niet, de metalen kerstboom geeft je interieur evenzeer de gewenste warmte.

De boom waar de lichtjes al in verwerkt zitten

Toegegeven, het minst leuke aan het versieren van een kerstboom is het ontrafelen van de lichtsnoer. Misschien werkt een kerstboomvariant met oplichtende kaarsen wel voor jou?

Dit interesseert je misschien ook wel:

Onze decoverlanglijst voor Kerstmis 2018

10 x aftellen naar Kerstmis in stijl

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.