#Cadeautip#Ideeën

15 deco kerstcadeaus voor minder dan 50 euro

Help, in minder dan een maand is het Kerstmis! Laat je inspireren door onze deco selectie voor je kerstcadeaus onder de boom
Geplaatst op  
15 deco kerstcadeaus voor minder dan 50 euro © Casa

It’s that time again: zoeken, zoeken en nog eens zoeken naar het meest perfecte, verrassende, stijlvolle en budgetvriendelijke cadeau voor je wederhelft, familielid of beste vriendin/kameraad. Maar hoe vind je in hemelsnaam een origineel kerstcadeau voor onder de boom? Ondanks dat de lat voor Kerstmis elk jaar hoger ligt, wisten wij ook deze keer 15 bijzondere deco kerstcadeaus op het internet te ontdekken.  

Kerstcadeaus voor de woonkamer

deco kerstcadeaus pomax sfeerbeeld
Sfeerbeeld uit de Herfst-Wintercollectie uit 2019 van het Belgische merk Pomax. ©Pomax

Een deco kerstcadeau is altijd riskant, zeker als je de smaak van de bestemmeling van het cadeau niet helemaal hebt kunnen analyseren. Toch hoef je niet de gehele stijl of het interieur doorgrond te hebben om de persoon een leuk deco kerstcadeau te geven. Denk aan een zachte of graphic kussenhoes, een mooie lamp of een knappe vaas. Dingen die je altijd kunt gebruiken!

Kerstcadeaus voor de bureauruimte

deco kerstcadeaus sfeerbeeld frama
Sfeerbeeld uit de collectie van het Deense designmerk Frama. ©Frama Cph

Begin het jaar met enkele nieuwe deco-accessoires voor je bureau! Verandering van spijs doet eten, of vertaald naar je kantoorruimte: hier en daar wat nieuwe gadgets toevoegen kan voor bakken inspiratie en motivatie zorgen. Je brengt hier immers veel tijd door, dus maak je het maar beter gezellig met een leuke poster, een fancy kaars of een luxueus pennenbakje. Don Draper zou trots op je zijn!

Kerstcadeaus voor de tuin of het terras

deco kerstcadeaus sfeerbeeld luxury for men
Sfeerbeeld uit de outdoor collectie van Luxury For Men © Luxury For Men

Kerstmis is misschien wel het uitgelezen moment om je geliefde vriend, familielid of partner te verrassen met een kerstcadeau voor buitenshuis! Een leuke lantaarn om relaxte avonden onder een sterrenhemel nog ietsje magischer te maken, een knuffelbare plaid om alleen of samen met een bijzonder iemand onder te kruipen of een set van decoratieve buitenkussens die je doen smachten naar een verse hap lucht. Zoveel ideeën, zoveel mogelijkheden zowel voor in de herfst en de winter, als het voorjaar en de zomer.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.