#Ideeën#Interieuradvies

15 quotes om op je letterbord te plaatsen

Tover een lach op iemands gezicht met deze grappige, inspirerende of persoonlijke boodschappen...
Geplaatst op  
15 quotes om op je letterbord te plaatsen © Shutterstock

De kracht van het woord kan veel teweeg brengen. Met een simpele verwijzing naar een lied, een knipoog naar je favoriete film of een rustgevende mantra, zet je de deur op een kier voor happy vibes. 

In case you didn’t notice: het is weer hip om een quote of leuze ergens in je interieur te gebruiken! In je knusse woonkamer of keuken, in de wachtzaal bij de dokter, of in je favoriete koffiebar… Er is geen ontkomen meer aan de kracht van het woord, die in verschillende vormen terugkomt: een simpel zwart krijtbord, een muursticker, een light box of het vintage letterbord. Dat laatste is enorm populair op Instagram. Vroeger werd hij gebruikt om op een efficiënte manier te communiceren, vandaag grijpen we weer naar het zwarte bord met houten frame en witte letters, dat als hip decostuk in je interieur kan dienen. De leukste gebruiksaanwijzing? Selecteer een originele quote die je eigen humor of persoonlijkheid typeert!

Actief Wonen zocht voor jou enkele inspirerende quotes uit én creëerde een shopping met de leukste letterborden!

 

Waar koop je het online?

Lees ook:

Inspiratie: stem jouw zomerse tafel af op deze plekken in de wereld

Sugar cookie day: de leukste bewaarpotten voor je koeken!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.