#Inspiratie#Zit- & eetkamer

Shopping: 20 sofa’s om heerlijk in weg te zakken dit najaar

Er is altijd een goede reden om je te laten inspireren door een mooie sofa. Hier vind je het antwoord!
Geplaatst op  
Shopping: 20 sofa’s om heerlijk in weg te zakken dit najaar © Bolia

Het is het seizoen om te cocoonen! Wat is er nu beter dan lekker achterover zakken in een droom van een sofa? Zoek je een één-, twee- of driezitssofa? In grijs, kurkumageel, mosterdkleur of cameltint? No problem, we got you! Kies je favoriet uit deze twintig sofa’s.

In de zachte armen van een stoere fauteuil

Ga je voor een opvallend designexemplaar of eentje dat erboven uitspringt qua kleur? Een fauteuil is een must-have in elk stijlvol interieur. Wij zochten inspiratie in het Hoge Noorden voor onze selectie en bleven in de blauw- en grijstinten.

Tweezitsbanken om kleine ruimtes op te vrolijken

Geel is de kleur van positiviteit en geluk, geen wonder dat een sofa in zo’n tint je opvrolijkt. Woon je klein of wil je je interieur nog extra cachet geven met een kleurrijke tweezitsbank? Grijp dan naar een kleurrijk én geel exemplaar zoals we in onze galerij voorstellen.

Elegante reuzen die alle aandacht naar zich toe trekken

Lekker languit liggen is hemels, zeker in een reusachtige sofa! Ook hier inspireerden we ons op de kleuren van het najaar: roestbruin, caramel en terracotta. Zak nog niet meteen weg in een dagdroom, maar bekijk eerst onze prachtige selectie sofa’s gemaakt om te cocoonen op zijn best!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.