#Agenda#Nieuws

3 redenen om naar interieurbeurs HOMI voor professionelen in Milaan te gaan

Eind januari staat de 'Fiera Milano' weer in het teken van interieur en lifestyle met de interieurbeurs voor professionelen HOMI in Milaan.
Geplaatst op  
3 redenen om naar interieurbeurs HOMI voor professionelen in Milaan te gaan © HOMI Milano

Ben je actief als professional in de wereld van interieur, lifestyle of mode? Van 24 tot en met 27 januari 2020 kun je de Italiaanse woon-, lifestyle en modetrends van morgen in de Fiera Milano in Rho aan de Milanese stadsrand bezoeken. Wij geven je 3 redenen mee waarom je de HOMI interieurbeurs als zelfstandige niet mag missen! 

HOMI in het kort: de interieur-, lifestyle en modebeurs voor professionelen vindt elk jaar plaats in Rho bij Milaan en is dé Europese referentie als het aankomt op een uitgebreide en zorgvuldige selectie van decoratie,  tafelgerei, keukenbenodigdheden, textiel, parfums, geschenken en items voor de feestdagen. Verspreid over 7 verschillende hallen, elk met een eigen domein, kun je er enkel als professional de nieuwste trends en marktontwikkelingen spotten. Zowel nieuwe merken als gevestigde waarden komen er samen om hun artisanale, innovatieve en elegante producten te tonen, van Italiaanse én internationale makelij.

Beeld van de eindejaarsdecoratie tijdens de interieurbeurs HOMI Milano

1. Drie bijzondere bezoekersroutes

Nieuw in 2020 zijn de drie bezoekersroutes van HOMI. Waar de professionele interieurbeurs eerder focuste op een indeling per producttype, lanceren ze dit jaar een nieuwe aanpak. De beurs wordt gepresenteerd over verschillende hallen volgens thema. Zo is er een eerste ‘HOME Retail Inspiration‘, een tweede ‘HOME Boutique & Design‘ en een derde ‘HOME International Delivery‘ route. Elke route neemt je mee langs standen die in teken van een afzonderlijke doelgroep staan. Op die manier weet je als professional meteen welke persoonlijke tocht je zult ondernemen.

2. Nieuw: de festiviteitenzone

Als je specifiek op zoek bent naar kerst- en feestdecoratie , dan ben je bij HOMI zeker aan het juiste adres. De interieurbeurs zet voor het eerst in op een volledige hal gewijd aan de eindejaarsperiode. Kerstfans en liefhebbers van alle toeters en bellen die bij deze gezellige periode horen, kunnen bakken inspiratie opdoen in de Festivity Area die toegankelijk is van 22 tot en met 26 januari 2020. Je nieuwe collectie unieke kerstornamenten, bijzondere kerststallen of sierlijk tafeltextiel… Je vindt het allemaal hier.

Beeld van tafelgerei uit de Festivity Area van de interieurbeurs HOMI Milano.

3. Focus op co-creatie en experience

De beurs zet overigens maximaal in op experience, met tal van workshops, talks en meetings op het programma. Interieurbeurs HOMI zoomt in op de trends van 2020, organiseert workshops voor nieuwe ideeën en zorgt voor de nodige suggesties om je te helpen met het groeien van je business. HOMI voorziet op maat gemaakte programma’s voor o.a. speciaalzaken, grote retailgroepen en webwinkels, maar ook interieurontwerpers, architecten en ondernemers kunnen zich laten inspireren in een internationaal netwerk van kenners.

Collectie decoratieve vazen op een stand van de Italiaanse interieurbeurs HOMI Milano

Praktische info:

Van 24 tot 27 januari 2020 met een pre-opening van 22 tot 26 januari voor beursbezoekers van de Festivity Area.

Enkel voor professionelen in Fiera Milano.

Strada Statale Sempione, 28, 20017 Rho MI, Italië.

Meer info vind je via Homimilano.com

Tickets vind je op de website en via deze link.

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met HOMI Milano.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.