#Ideeën#Interieuradvies

3 redenen om plintverlichting in huis te halen

Wil je je interieur naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de innovatieve plintverlichting van specialist in sierlijsten en ornamenten NMC.
Geplaatst op  
3 redenen om plintverlichting in huis te halen © NMC

Een huis, dat is niet alleen vier bakstenen muren, maar ook elke dag genieten van je interieur. Vanuit die filosofie zou een woonplek uniek en gepersonaliseerd moeten zijn. Om in te spelen op het comfort en welzijn van zijn klanten, breidt Noël & Marquet haar gamma van verlichte plinten uit. We zoomen in op 3 voordelen die je ervaart bij het plaatsen van zulke plinten in huis. 

De filosofie van het merk Noël & Marquet is om met een onberispelijke kwaliteit in te spelen op de specifieke kenmerken van alle ruimtes thuis. Met de nieuwe IL10 en IL11 verlichte plinten zijn de toepassingsmogelijkheden legio. Terwijl de lichtband bij het IL10-model aan de zijkant zit, wordt de lichtband bij het IL11-model in de dikte van het profiel geplaatst. Op die manier vormen ze de ideale oplossing om enkelvoudige LED-verlichting te integreren. Wij sommen 3 voordelen op waarom je ze best zo snel mogelijk in huis haalt.

1. De perfecte sfeerverlichting

De kwaliteit van het licht, op het juiste moment van de dag, draagt sterk bij aan een gevoel van welzijn. Naast het beïnvloeden van onze gevoelens en intellectuele prestaties, stelt het ons ook in staat om een toneelstuk in een nieuw licht te plaatsen. Met de IL10– en IL11-plinten kunt u naar hartelust individuele en geraffineerde woonruimtes creëren. Op deze manier wordt uw inrichting, waar u zich ook bevindt in uw huis, verlicht en in het oog springend. Dit is iets wat ons de hele dag zal boeien.

NMC-plintverlichting
Plintverlichting om een wandelgang grandeur te geven ©NMC

2. Voor elke soort vloer en ruimte 

Eén van de vele voordelen van de innovatieve plintverlichting is dat het in elke ruimte kan worden geïntegreerd, zelfs in de badkamer. Of het nu als lichtpunt in plafonds, wanden of deurkozijnen wordt gebruikt: dit type verlichting kan in elk hoekje en gaatje toegepast worden. Én op alle vloerbedekkingen: vinyl- of gietvloeren, houtparket of tegels. Je gebruikt het voor tal van projecten, zowel op professioneel als op hospitality vlak, zoals een restaurant of hotel.

NMC_innovatieve plintverlichting
De nieuwe plintverlichting uit het gamma van Noël & Marquet. ©NMC

3. Bestand tegen water en schokken

Dankzij de hoge dichtheid van het gebruikte materiaal is de plintverlichting bijkomend 100% water- en stootvast. Dagelijkse activiteiten zoals stofzuigen, het verschuiven van stoelen over de vloer, spelende kinderen etc. zijn bijvoorbeeld geen probleem. Als je voor plintverlichting in de badkamer kiest, adviseert NMC wel om voor een LED-strip die geschikt is voor vochtige ruimtes te kiezen. Maak je alvast geen zorgen, de professionele elektriciens van het bedrijf weten voor elke situatie een gepaste oplossing.

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met NMC.

Meer informatie vind je terug op noel-marquet.be  

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.