#Adresjes#Ideeën

3x adresjes voor een onvergetelijk verblijf in Griekenland

Op zoek naar het perfecte vakantieverblijf? Ontdek snel Eliza was here's selectie.
Geplaatst op  
3x adresjes voor een onvergetelijk verblijf in Griekenland ©

Een eeuwenoude beschaving maar nog steeds razend populair: Griekenland heeft het allemaal. Het land van de olijfbomen, de azuurblauwe wateren, de witgekalkte huizen, het milde klimaat, de simpele maar rijke gastronomie en de eeuwige gastvrijheid blijft een fantastische keuze als vakantiebestemming. Werp een blik in Eliza’s kostbare notitieboekje met de beste en meest authentieke Griekse verblijven.

Ga links, wanneer iedereen rechts afslaat

Eliza was here zoekt sinds 2001 naar ongerepte, charmante vakantieadresjes waar je als toerist kan opgaan in de lokale beleving van je reis. Proeven van streekgerechten, kennismaken met de plaatselijke bewoners en hun gewoonten. Denk aan ongerepte stranden, verrassende adresjes en unieke ervaringen op plekken die het massatoerisme nog niet heeft bereikt. Je reis naar authenticiteit begint op Elizawashere.be!

Ionian Dream, Kefalonia

 

Het leuke aan Griekenland? Je geniet zowel van de nabijheid van een wondermooi strand, als van de groenrijke omgeving. Één van Griekenlands ongerepte parels is het eiland Kefalonia, een plaatje geze- gend met prachtige fauna en flora. Ionian Dream, de naam zegt het al, is het verblijf bij uitstek waar je zowel van privacy als van de ongerepte natuur kan genieten.

Pirgos of Hamalevri, Kreta

Laat je leiden door sierlijke lantaarns die het pad verlichten naar een voormalige wachterstoren van Vila Pirgos of Hamalevri. In dit verblijf schuilt niet alleen een bijzonder stukje geschiedenis, dit verblijf laat je stil worden van verwondering. Verwacht je aan originele stenen muren, handgemaakt meubilair, wondermooie veranda’s met bloe- men en pergola’ en een hoogsteigen tuin van Eden met citroenbomen. Luxe en authenciteit wisselen elkaar hier naadloos af.

Monodentri villas, Lefkas

Droom je weg van een natuurland- schap waar de tijd precies is blijven stilstaan en dorpjes waar folklore nog centraal staat, en zonovergoten terrasjes? Dan voldoet het eiland Lefkas aan alles wat je verwacht. Een idyllisch verblijf tussen de olijf- en fruitbomen vind je in Monodentri Villas, waar de immer warmhartige Panagiotis Skliros je welkom heet.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Eliza was here.