#Ideeën#Interieuradvies

4 zomerse tafels om te kopiëren deze zomer

Deze zomerse tafels en decoratie doen je instant watertanden!
Geplaatst op  
4 zomerse tafels om te kopiëren deze zomer © H&M Home

De zomer zit vol kleine pleziertjes. Denk maar aan lunches in de zon en lange diners onder de sterren. Om optimaal te genieten van deze kostbare en heerlijke momenten, laten we ons inspireren door deze 4 zomerse tafels!

Vitamine D aan tafel

© H&M Home

Er gaat niets boven een kleurrijke zomerse tafel boordevol zonnige, verkwikkende smaken en motieven die je humeur instant opkrikken! Durf kleuren te mengen, van vrolijk geel en fuchsiaroze tot oranje, limoengroen, azuurblauw en elektrisch blauw. Om de tafel nóg lekkerder te maken, combineren we deze energieke tafel met een veelvoud van kleurrijke groenten en fruit, royaal gepresenteerd aan weerszijden van de tafel. Een lust voor het oog en de smaakpapillen!

Florale praal

© Maison Dînette

Geen nieuwe trend, maar wel nog steeds hyper populair, de florale prints. De bloementafel staat garant voor een sfeer die zacht en delicaat, romantisch en poëtisch is. Dit jaar kiezen we voor poederroze, dat in combinatie met groen de perfecte kleur is voor onze zomerse tafels.

Naturel spel

© Dior Maison

Deze zomer spelen hout, jute en rotan een hoofdrol op onze tafels! Deze naturelle elementen passen perfect bij licht, nonchalant linnen. En vergeet niet om wat groene toetsen hier en daar toe te voegen om je zomerse tafel meer frisheid te geven.

Ruitjeskoorts

© Maison Dînette

Het motief dat helemaal trendy is en je uitnodigt voor een etentje? De ruit! Of het nu op het tafelkleed is of op de servetten, je vindt de ruitjesprint terug op elke tafel. Het is een ludieke manier om je etenstijd leuk en dynamisch te maken. Hier zijn we geïnspireerd door de warme combinatie van groene en aardse tinten – prachtig!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.