#Dit is Belgisch#Nieuws

5 Belgische interieuraccounts die je moet volgen op Instagram

Want een beetje inspiratie van mensen met goede smaak kan nooit kwaad.
Geplaatst op  
5 Belgische interieuraccounts die je moet volgen op Instagram © Serge Anton

Méér inspiratie nodig bij het opkalefateren van je interieur of gewoon verslaafd aan het bekijken van mooie Instagrambeelden? Gluren bij de buren, het ligt in onze aard. Daarom zocht Actief Wonen 5 interessante Insta-Belgen met een geweldig gevoel voor samenhang, kleur en perspectief uit.

Thijs Demeulemeester

De naam Thijs Demeulemeester ben je ongetwijfeld al eens tegengekomen als je into kunst, design en interieur bent. Hij is één van Vlaanderens bekendste lifestylejournalisten en auteur van verschillende interieurboeken zoals Wunderkammer en Erotique Chic. Zijn Instagrampagina laat je dagelijks smachten naar chique interieurs en exotische reizen.

Patricia Goijens

Patricia Goijens heeft het. De dame in kwestie is interieurfotografe, styliste én creativo in het algemeen. Op haar pagina volg je haar interieurfotografieprojecten, jaloersmakende uitstapjes en andere mooie beelden uit haar online plakboek. Daarnaast onderhoudt ze een leuke blog, die een al even leuke naam bezit: No Glitter No Glory.

Jade Vijt

Jade Vijts werk is even mooi als haar voornaam doet uitschijnen. De Bruxelloise is interieurontwerpster en scenografiste, of makkelijker gezegd: ze ontwerpt ook decors. De pagina is zeer aangenaam voor je ogen, ook qua kleurgebruik.

Davy Dooms

Er bestaat geen cleaner Instagramprofiel dan dat van Davy Dooms. De Antwerpenaar is grafisch designer en neemt je moeiteloos mee in zijn bright aesthetic verhaal. Minutieus maatwerk overigens, zijn pagina.

Au pays des merveilles

Hannelore Veelaert is de vrouw achter de blog ‘Au pays des merveilles‘. Zij is een freelance fotografe en content creator, én architecte in een vorig leven. Op haar Instagrampagina post ze naast mooie foto’s van haar eigen stek, ook knappe interieur- en reisbeelden.

 

 

 

Méér interieur aub? Ga op ons aanraden langs bij één van deze hotspots!