#Nieuws

5 goede redenen om de zomereditie van Actief Wonen te kopen

Haast je naar de winkel voor een hippe zomer gevuld met design- en deconieuws!
Geplaatst op  
5 goede redenen om de zomereditie van Actief Wonen te kopen © Maxime Degée

Wat ons redactieteam deze zomer voor jou in petto heeft? Indrukwekkende voor-en na interieurprojecten, exotische vakantieverblijven van de Atlantische tot de Grote oceaan, Montreals hipste adresjes, een opruimgids voor een minimalistisch leven en zoveel meer! 

De zomereditie van Actief Wonen ligt momenteel in de winkelrekken en wij geven je 5 redenen om ze beslist in huis te halen:

Voor en na inspiratie

Ben je een geboren klusser of net niet? Het maakt allemaal niet zoveel uit, zolang je maar eerst onze inspiratievolle voor en na rubriek erbij haalt. Wij laten je zien hoe van je van de meest uitdagende ruimte een interieurpronkstuk maakt. Van een appartement, een rijwoning, tot zelfs een schuur.

© Maxime Degée

Minimalisme kan je leren 

Opruimen niet je sterkste kant? Geen paniek, wij spraken met de Belg Grégory Laurent die ons zijn beste wabi-sabi, hygge en minimalistische opberggeheimen verklapte. Daarnaast plaatsten we nog enkele handige opbergdesigns in de kijker. Een must-read voor je aan je grote najaarskuis begint!

Hotspots in Montreal

Onze DIY-redactrice Corentine Delepine heeft enkele jaren in Canada gewoond en is nog maar net terug naar België verhuisd. Omdat het gemis groot is, creëerde ze speciaal voor ons een special met 17 hippe adresjes van food tot deco. Wie weet krijg je binnenkort wel zin om het vliegtuig naar zeg maar…Montreal te nemen!

© Tendresse in Montreal

De wereld rond logeren 

Omdat we er niet genoeg van kregen, hebben we ook deze editie een rubriek met vakantieverblijven voorzien. Deze keer gaan we de wereld rond, van Zuid-Afrika tot Costa Rica! Neem een kijkje in ‘s werelds meest verfijnde huizen met spectaculaire terrassen, inifinity pools, zotte architectuur en interieurs om bij weg te dromen.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.