#Nieuws

5 goede redenen om het maartnummer in huis te halen

Het nieuwe maartnummer zal vooral in het teken van onze furry friends staan! Maar ook de laatste badkamerstrends, kinderkamers en Batibouw komen o.a. aan bod.
Geplaatst op  
5 goede redenen om het maartnummer in huis te halen © Maxime Degée

Ons maartnummer brengt een primeur met zich mee: voor het eerst combineren we in Actief Wonen design en dieren! De gloednieuwe editie – die vanaf vandaag in de winkelrekken ligt – vertelt je alles over hoe je je interieur 100% huisdierenproof maakt, maar ook welke nieuwe badkamertrends spelen en hoe je kleine ruimtes inricht. Lees onze vijf goede redenen en haal dit nummer van formaat zo snel mogelijk in huis! 

Deco, design en dieren

De ‘LURVIG’ collectie voor huisdieren van ©IKEA

‘Beestige interieurs, goedgekeurd door Max en Kitty’ zo kun je lezen op onze nieuwe cover. En we liegen er niet om: dit nummer vertelt je alles over hoe je dieren in een hedendaags interieur combineert. We geven je niet alleen de beste tips over hoe je je interieur voorbereidt op een speelse en pluizige viervoeter, maar geven ook onze favorieten wat betreft speeltjes en dierenmanden weg. Doe inspiratie op met de binnenhuisreportages waarin dieren een hoofdrol spelen, leer meer over de ‘Lurvig’ huisdierencollectie van IKEA en laat je trouwe viervoeter kennismaken met een playlist voor honden en katten.

Mini is mooi

©Mobalpa

Compact wonen is aan zet, zeker in 2020. Met de woonbeurs Batibouw in aantocht, is het niet onbelangrijk om één van hun thema’s – met name kleinschalig wonen – extra te belichten. In ons Batibouw-dossier lees je over de laatste woontrends en hoe je deze kunt combineren met een bescheiden stulpje. De tips zijn uiteenlopend: van multifunctionele designs en binnenhuisinrichtingen tot advies over hoe je je vloer best legt als je klein woont.

Bijzondere badkamers

©Detremmerie

Naar goede gewoonte tonen we je ook de hipste trends op badkamergebied. Collega Justine deed ze uit de doeken per sfeer: van een elegante, intense badkamer in subtiele groentinten tot een variant met strakke architecturale lijnen en veel natuurlijke materialen. Ze laten je allemaal even hard wegdromen van een weldadig schuimbadje. Je vindt in dit dossier niet alleen mooie sfeerbeelden maar ook praktische shoppings met accessoires die bij elke badkamer passen.

Slaapparadijs voor ukkies

©La Redoute

Wie gezegend is met één of meer nazaten die bruisen van het energie en die je nog toestaan om mede-creator van hun slaapkamer te zijn: we brengen een volledig dossier gewijd aan kinderkamers! Opvallend is het gebruik van rotan voor kindermeubilair (gewoonweg wauw!) en volwassenen trends vertaald naar kinderlijke interieurs, zoals een mini Berber-tapijt. De schattige beelden en de directe tips en adresjes vind je verspreid over vier volledige pagina’s!

Budget please

©Maisons du Monde

Na de kostelijke feestmaanden zijn we allemaal (of toch bijna) wat kariger met onze uitgaven. Vanuit die filosofie – het leven is immers al duur genoeg – brachten we een drie pagina’s tellende shopping met design aan zachte prijzen. Voor minder dan 15, 30 en 50 euro vind je de mooiste hebbedingen die collega Olivia zorgvuldig uitkoos!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.