#Nieuws

5 goede redenen om ons novembernummer in huis te halen

Een uitgebreid wellnessdossier, een special over klein wonen, de nieuwstje huishoudsnufjes en zoveel meer... Lees de nieuwe Actief Wonen nu!
Geplaatst op  
5 goede redenen om ons novembernummer in huis te halen ©

Onze redactie haar favoriete seizoen? Dat moet de herfst wel zijn! Niks gezelliger dan een nummer creëren boordevol inspirerende interieurs die bol staan van warme kleuren, knusse materialen en zeemzoete decoratie. Tel daar nog eens een heerlijk wellnessdossier en een vernieuwende speciale over de laatste huishoudsnufjes en we belanden bij ons novembernummer dat nu in de winkelrekken ligt! 

1 Klein slapen, groots dromen

© Bolia

Dit nummer creëerden we een inspirerend slaapdossier voor jullie. Redactrice Olivia ging op zoek naar de beste interieurtips om een bescheiden slaapkamer toch de nodige grandeur te geven. Details zijn hierbij van groot belang: slimme opbergruimtes, de juiste tinten kiezen, praktisch meubilair… Het is maar een fractie van wat een slaapkamer naar een hoger niveau kan tillen.

2 Mini-woonreportages voor maxi-ideeën

Een woonkamer om in thuis te komen - IKEA
© Ikea

Klein, kleiner, kleinst: we wonen steeds compacter. Daarom is het belangrijk om de juiste voorbeelden te tonen van hoe het moet. In dit novembernummer krijg je vier fascinerende mini-interieurs in Europa te zien. De gemeenschappelijke link? Alle woningen zijn kleiner dan 130 vierkante meter. Laat je verrassen door de tips van de stulpjes uit Parijs, Lissabon, Kopenhagen en Barcelona.

3 Ontspannen in stijl

© Spa Shiseido Ginza Tokyo Institute – Domaine La Butte Aux Bois

Nu de dagen korten en het weer miezeriger met de dag wordt, is er geen beter excuus om te gaan wellnessen. Onze redactie dacht er net hetzelfde over en speurde het land af voor de beste wellnessadresjes van eigen bodem. We nemen je mee naar luxueuze oorden waar genot en comfort centraal staan. Ook de interieurs krijgen een belangrijke plaats, elke hotspot heeft haar eigen wow-factor. Een dossier om per direct te verslinden dus!

4 Tussen potten en pannen

© SieMatic

Laat je betoveren door de laatste keukentrends gebundeld door redactrice Aurélie. Spolier alert: ze zijn veelbelovend dit najaar! We waarschuwen je alvast: dit keukendossier gaat je de kriebels geven om je culinaire tempel een update te geven of zelfs helemaal te doen veranderen. Denk aan duurzame materialen en kleuren die eeuwige klasse uitstralen. Tegenwoordig draait alles rond intelligent minimalisme. Aansluitend verwennen we je met een apart dossier huishoudtoestellen, getest en goedgekeurd door onze redactie!

5 Elke ruimte zijn wondertoestel

Art was never this personal, courtesy of Samsung & Flamant | Flamant
© The Frame van Samsung in samenwerking met Flamant

Een compleet verslag van de nieuwste huishoudsnufjes, die vind je bij ons! Voor elke ruimte in huis gingen we op zoek naar de leukste, mooiste en meest kwalitatieve huishoudtoestellen die een ware aanwinst voor elk interieur vormen, van de keuken tot de slaapkamer. We zochten naar toestellen die naast hun sublieme functionaliteit ook nog eens indruk maken dankzij hun bijzondere esthetische waarde. Van een design keukenrobot, een audiovisuele tool die op een kunstwerk lijkt tot een stofzuiger die één wordt met je interieur.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.