#Nieuws

5 goede redenen om onze maart-aprileditie in huis te halen

Dit nummer eert slow living in al haar facetten: van interviews met de beste linnendesigners uit ons land, de mooiste zen-interieurs, het 123 van wabi-sabi etc...
Geplaatst op  
5 goede redenen om onze maart-aprileditie in huis te halen ©

Hou je van rustige interieurs? Dan heb je geluk! Onze maart-aprileditie ligt inmiddels in de winkelrekken en het centrale thema is niets minder dan slow living. Weet je niet juist wat dat betekent? Begeef je dan per direct naar de winkel en ontdek wat voor moois we voor jouw ogen in petto hebben. Hier volgen alvast vijf goede redenen om ons magazine uit de winkelrekken te nemen. 

1 Een introductie in slow living

© Tine K Home

Dé trend van vandaag: interieurs waarin rustige tinten en natuurlijke materialen de boventoon voeren. Wij brachten de mooiste interieurreportages die 100% zen ademen. Duik mee in een universum van crème, beige, beton, hout, rotan, riet, linnen en doe maar op. Het belangrijkste doel bij het creëren van dit nummer, was om onze lezers een gloed van rust, gezelligheid en warmte te bezorgen. We hopen dat je even verliefd bent als ons.

2 Interviews met vakmensen uit de Belgische linnenwereld

© Lina Luxe

Wie zen zegt, zegt linnen. De textielsoort wordt in ons land met veel liefde en expertise vervaardigd uit vlas, voornamelijk in West-Vlaanderen. Daar heerst een linnentraditie waar vakmanschap van generatie op generatie wordt doorgegeven. We spraken met linnenmakers Libeco, Verilin, Kisany en Lina Luxe die elk hun unieke visie op het geliefde textiel laten doorschemeren. Hun prachtige creaties werden eveneens knap in beeld gebracht!

3 Hygge, wabi-sabi, nesting of japandi?

Zo creëer je zelf een interieur met organische vormen
© Zara Home

Oké, dus je bent into serene interieurs… Maar je weet niet waar te beginnen? Dat begrijpen we volkomen! De interieurtermen wisselen zich dan ook aan een sneltempo af. Weet jij het verschil tussen hygge, wabi-sabi, nesting en japandi? Nee? Geen zorgen, wij hebben dé oplossing voor jou gevonden. In ons nieuwe nummer zit een handige interieurgids die de basis van elke interieurstijl haarfijn uitlegt, vergezeld van inspirerende beelden!

4 De ultieme relaxruimte

© Kreoo

De twee ruimtes waar we het meest tot rust komen? Dat moeten de bad- en slaapkamer wel zijn. Hier kan je je even afsluiten van alle hectische gebeurtenissen rondom je. In ons huidige printnummer gidsen we je langs de mooiste sfeerbeelden en shopklare objecten om deze ruimtes aan te vullen. Denk aan zacht slaapkamermeubilair in heldere tinten en serene decoratie, tot badkamers die tijdloze luxe uitstralen met materialen die jarenlang zullen schitteren.

5 Een mini-make-over in de keuken

© Obumex

Wil je je keuken een beetje veranderen maar heb je geen zin om in de kosten te vliegen? Met onze tien mini-make-overtips geef je de keuken een snelle en efficiënte metamorfose zonder al te grote ingrepen en aan zachte prijzen. Duik in ons magazine en ontdek tips die deze ruimte instant omtoveren tot het kloppend hart van het huis!

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.