#Nieuws

5 goede redenen om onze zomereditie in huis te halen

De zomereditie van Actief Wonen ligt vanaf vandaag in de winkelrekken. Lees hier wat je van dit nummer kunt verwachten!
Geplaatst op  
5 goede redenen om onze zomereditie in huis te halen ©

Het is zomer en onze ogen verlangen naar zomerse deco, inspirerende vakantiewoningen, grandioze voor & na-renovatieprojecten en indrukwekkende zwembaden… en dat is precies wat ons zomernummer je aanbiedt! Of je nu op vakantie gaat of lekker geniet van een staycation, deze editie bezorgt je bakken inspiratie. Hier zijn 5 redenen waarom je hem per direct in huis moet halen! 

1

Succesvolle voor & na’s

© Annick Vernimmen

De badkamer van een architect, de seventies glam villa van een bekend mediakoppel, een droomvakantiehuis pal achter de duinen, een blitse keuken met een kleurrijk eiland, of een terracottakleurige woonkamer… Onze voor & na-rubriek toont de mooiste renovaties van dit moment. Een rubriek om per direct te verkennen, niet alleen voor de knappe beelden maar evenzeer voor de handige renoveertips!

2

Plonsen in stijl

Lapitec is an architectural material made from natural minerals
© Lapitec

Zwembaden zorgen voor veel plezier in de zomer. De rubriek van collega Olivia met waterpartijen van over heel de wereld is maximaal inspirerend. We nemen je mee naar de zwembaden van verre oorden, zodat je genoeg stof hebt om even zalig weg te dromen!

3

Mediterrane magie

Pera Perou Luxury Villas, Kefalonia, Greece - The Cool Hunter Journal | Luxury villa, Villa, House
Pera Perou Villas © Ioanna Roufopoulou

Deze zomer brengen we twee fascinerende vakantiehuizen met één gemeenschappelijke link: ze bevinden zich beiden in het Middellandse Zeegebied. Laat je inspirerende door de savoir-faire van onze mediterrane buren op vlak van inrichting, en verwacht je aan kalme tinten, natuurlijke texturen en rustige ontwerpen.

4

Zomertafels om van te smullen

Niks beter dan een etentje in de openlucht met vrienden en familie! Bij zo’n event hoort de juiste tafeldecoratie. Dit seizoen pakken we je mee naar verschillende vakantie-oorden zoals Essaouira, de Provence en Rhodos. Goed voor 6 pagina’s inspiratie!

5

Vakantiehotspots

Hotel Les Roches Blanches in Cassis © Didier Delmas

Deze editie tippen we ook nog een aantal leuke zomeradresjes, mocht je nog op zoek zijn naar tips! We nemen je mee naar het relatief onbekende maar niet onbeminde ‘Le Perche’ in Frankrijk, naar de bergtoppen van Zuid-Tirol waar hotel Aeon een verborgen parel is, naar het luxueuze hotel Les Roches Blanches in Cassis en Le Majestic – de naam verklapt de sfeer al – aan de Côte d’Azur.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.