#Inspiratie#Keuken#Slaapkamer

5 goede redenen om voor meubelen op maat te kiezen


Geplaatst op  
5 goede redenen om voor meubelen op maat te kiezen ©

Of je nu een nieuw of een gerenoveerd huis hebt, de zoektocht naar meubelen op maat kan soms lastig zijn. Maatwerk krijgt nog al te vaak het etiket ‘duur’ opgeplakt, terwijl op maat gemaakte meubelen comfort en creativiteit combineren en elk ruimte optimaliseren. Met maatwerk haal je alles uit de kast.

1

Harmonieus geïntegreerd

Door ieder project af te stemmen op de afmetingen van elk huis, kun je op een slimme en creatieve manier het maximum uit de kleinste ruimte halen. Bij eggo bijvoorbeeld, ontwerpen de designers meubelen op maat die perfect zijn aangepast aan de afmetingen, de stijl en de sfeer van je huis. Op deze manier verdwijnen de meubels als het ware in de muren en worden ze één met het interieur. Functionaliteit en sereniteit verenigd in dagelijks gebruiksgemak.

2

Een slimme oplossing voor elke ruimte

Of je nu op zoek bent naar meubelen voor je keuken, nood hebt aan extra opbergruimte in je washok of je slaapkamer, droomt van een bibliotheek in de zithoek, een ingebouwde kast wenst in je bureau of de tredes van je trap wilt upgraden tot een onzichtbare opberger: de mogelijkheden met meubelen op maatzijn eindeloos. Voor elke ruimte, zelfs die waar je zelf niet eens aan dacht, is er wel een pasklare oplossing.

3

Ruimte optimaliseren

Heeft je huis ruime kamers of is de oppervlakte eerder beperkt? Geen enkel probleem. Meubilair op maat maakt het mogelijk om de ruimte van vloer tot plafond te benutten, iets wat bij standaard meubilair niet kan, tenzij er een doe-het-zelver in je schuilt. Bij het ontwerp kan de designer of de keukenplanner ervoor zorgen dat er veel kleine, intelligente opbergruimtes verborgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kantelbaar paneel achter de spatwand om je messen en kleine keukenbenodigdheden in op te bergen of een handig en plaatsbesparend opbergvakje voor keukenkruiden dat ingebouwd zit in het werkblad.

4

Gepersonaliseerd ontwerp

Nog een belangrijk voordeel is dat je zelf de materialen kunt kiezen! Beslis niet te snel, maar neem eerst uitgebreid de tijd om de verschillende tinten, houtsoorten, coatings of materialen te bekijken, je keuze te bespreken met de ontwerpers en te testen of het resultaat wel in harmonie is met de rest van de ruimte. Zoals bij èggo, waar je een ruime keuze vindt aan meubelfronten in ruw beton, wit of lichtgrijs, matzwart, leisteen, roestvrij staal, ruw of verouderd hout, en schuifdeuren, met scharnieren, opbergruimte en geïntegreerde laden … De belangrijkste trend van het moment? Personaliseer je meubels met decoratieve frames of met potten voor aromatische planten. Dit alles binnen de gewenste huisstijl, voor een uniek totaalbeeld.

5

Unieke realisaties

Naast een esthetische oplossing voor elk opbergprobleem, geeft deze gepersonaliseerde aanpak je ook het gevoel van een uniek interieur, ontworpen en geïnstalleerd door professionals zoals die van èggo. Meubels voor het leven met dagelijks gebruiksgemak, klinkt mooi op papier. Het is daarom van groot belang om je bij elk meubelproject te laten adviseren door echte vakmensen. In tegenstelling tot flatpack meubels die je zelf in elkaar moet zetten, kun je bij èggo rekenen op schrijnwerkers en plaatsers met kennis van zaken die je van begin tot eind bijstaan, zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Meer weten? Surf naar eggo.be

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met èggo.
www.eggo.be