#Nieuws

5 goede redenen om het meinummer in huis te halen

Deze maand op het menu: urban jungle interieurs, 4 floristen met ziel, outdoor meubilair en zoveel meer.
Geplaatst op  
5 goede redenen om het meinummer in huis te halen © Lou West

Hoera, deze keer ligt er een 100% groene editie op je te wachten! Waar je je aan kan verwachten? Denk aan tonnen greenspiration in de vorm van plantrijke interieurs, smaakvol buitenmeubilair, interviews met gepassioneerde floristen etc. We lichten hier in vijf redenen een tipje van de sluier…

Belgische floristen

Dompel je onder in de wereld van vier Belgische floristen met ziel. Vier merken, vijf mensen, elk met hun eigen verleden, universum en eigenheid.

Green homes

In het hart van de stad of middenin pittoreske velden: we bezochten vijf charmante huizen die leven op het ritme van planten en de natuur.

Zonnig meubilair

Kleurrijk of sober, design of vakmanschap, minimalistisch of indrukwekkend: ontdek onze selectie van zonnig meubilair die u meenemen naar de vier uithoeken van de wereld.

Tafel ‘BK15’ en stoelen ‘BK10’ van Bodil Kjaer bij Carl Hansen & Son.

Geef je terras vorm

Met de komst van de zonnige dagen, blazen we enkele ideeën jouw richting uit om je buitenruimte meer accent te geven of te herdefiniëren. Natuurlijk? Riviera chic? Vakantiesfeer? Welke stijl ga je adopteren?

Trend: stores

Met onze steeds moderner wordende huizen zijn gordijnen bijna aan het einde van hun latijn. De oorzaak? Stores maken een stevige opmars en zijn ontzettend trending. Van Japanse panelen, bootluifels tot rolgordijnen, geplooid of van hout: een blik op de verschillende modellen en hun specifieke kenmerken.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.