#Dit is Belgisch#Nieuws

Baobab, stijlvolle kaarsdesigner nu online

Waverse Baobab verkoopt nu ook zijn design kaarshouders via webshop
Geplaatst op  
Baobab, stijlvolle kaarsdesigner nu online ©

Eindelijk is het zover! De Belgische kaarsdesigner Baobab opent voor de eerste maal een e-shop. Voortaan is het vanaf thuis en overal in België mogelijk deze juweeltjes van parfumkaarsen en kaarshouders te bestellen. Goed om weten, elke levering boven 100 € is gratis.

Waar wij helemaal voor vallen, is het té gekke disco-sfeertje van Baobab’s nieuwe herfst-wintercollectie.

Met namen als Gloria, Tina of Diana zijn de kleurrijke glazen kaarsenhouders de ‘flamboyante’ sterren-van-de-dansvloer. Zet een hele reeks bij elkaar en het is één en al psychedelisch wat de klok slaat. Het glas werd speciaal artisanaal mondgeblazen en voorzien van een glimlaag in ‘dégradé’ en dat staat garant voor een subliem doorschijneffect in Saturday Night Fever-stijl!

‘Het uitwerken van elk parfum was voor ons als een herdenken van klassieke geuren uit het verleden. Sensuele en poederige noten die zich vermengen in perfecte harmonie. Al die aparte geuren mixen dan weer perfect samen in een geurensymfonie die tijdloos is en alle tendenzen overstijgt.’ klinkt het bij Baobab. 


baobab2

Elk kaarsparfum is als een hommage aan dé generatie disco-diva’s. Bessen, leder en tuberoos illustreren de mysterieuze chique van Diana Ross. Mirre, amber en benzoëhars de exotische dierlijkheid van Donna Summer. Bergamot, ceder en musk passen perfect bij het tegelijk ingetogen en explosief karakter van Tina Turner. En de energieke party-pit van de immer feestende Gloria Gaynor vind je terug in het kaarsparfum met de combinatie kaneel, amber en kasjmierhout.

Het vijfde parfum uit de collectie heet ‘S54’ en is een allusie op Studio 54, de meest beroemde discotheek aller tijden in hartje New York.

Kan jij het ritme weerstaan? Laat je meevoeren op de flikkerende beat van Baobab geurkaarsen.

Prijs en formaten: Max 10: 79€ – Max 16: 115€ – Max 24: 225€ – Maxi Max: 450€