#Nieuws

Baobab Collection x Tomorrowland: een collab die de lente viert

De twee Belgische spelers brengen een limited edition collectie van geurkaarsen uit
Geplaatst op  
Baobab Collection x Tomorrowland: een collab die de lente viert © Baobab Collection x Tomorrowland

Dit jaar krijgt de lente extra cachet met de komst van een nieuwe geurcollab. Het muziekfestival Tomorrowland en het parfumhuis Baobab Collection hebben de krachten gebundeld en lanceren een limited edition kaarsencollectie met noten van peer, lelietje-van-dalen en mos, vergezeld van een playlist afgestemd op deze lentevibe! De belofte? Een bijzondere olfactorische en esthetische ervaring.

Deze kaars, met een unieke en gastronomische geur, belooft degenen die eraan ruiken mee te voeren naar de magische wereld van het Belgische muziekfestival. Dit wereldberoemde festival gewijd aan elektronische muziek verwelkomt elk jaar honderdduizenden muziekliefhebbers. Wat wil je nog meer dan deze fantastische sfeer in eigen huis?

bougie baobab tomorrowland
© Baobab Collection x Tomorrowland

Art Nouveau-invloeden

Geïnspireerd door de Art Nouveau-stroming, belichaamt deze collectie een prachtig design met organische en sierlijke vormen ontleend aan de natuur. Versierd met prachtige bloemen, vlinders, bladeren en andere planten, roepen de kaarsen zowel de harmonie als het evenwicht op van de twee Belgische merken, die dezelfde waarden van vakmanschap en uitmuntendheid delen. Deze geur is al enkele jaren aanwezig in de verschillende Tomorrowland festivals, restaurants en accommodaties en roept de frisheid op van vers gemaaid groen gras, geïnspireerd op het unieke landschap van De Schorre in Boom, de plaats waar het festival plaatsvindt. Een prachtige ode aan het mooie seizoen.

Een unieke playlist

Om een extra dimensie toe te voegen aan de zintuiglijke ervaring van deze limited edition collectie, creëerde het Tomorrowland-team een speciale ambient playlist met een delicate, ontspannende en magische sfeer om van te genieten vanuit je luie zetel. De verscheidenheid van de playlist neemt je mee op een reis rond de wereld met muzikale invloeden uit alle hoeken van de wereld. Wij kunnen alvast niet wachten om deze lont aan te steken!

baobab collection x tomorrowland
© Baobab Collection x Tomorrowland

Deze limited edition collectie is beschikbaar via store.tomorrowland.com en baobabcollection.com, maar ook in de flagship stores van Baobab Collection in Parijs, Antwerpen, Brussel, Lille, Londen, New York en in de shops van de verdelers van het merk. 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.