#Agenda#Nieuws

Batibouw keert binnenkort terug naar de Heizel met een fysieke beurs

Eindelijk kunnen we weer naar Brussels Expo om kennis te maken met de laatste innovaties op bouw- en interieurvlak.
Geplaatst op  
Batibouw keert binnenkort terug naar de Heizel met een fysieke beurs © Peps Photography

Het event heeft even op zich laten wachten, maar eindelijk is het bijna zover: Batibouw keert terug naar haar iconische locatie. In mei zal Brussels Expo weer in het teken van bouwen, renoveren en interieur staan. In tussentijd herinneren we jullie er graag aan waarom de beurs de moeite waard is om te bezoeken!

De langverwachte comeback van het populaire interieurevent op de Heizel is eindelijk een feit: na uitstel komt geen afstel, want Batibouw vestigt zich eind mei weer in de paleizen van Brussels Expo om er een kwaliteitsbeurs zonder beperkingen te organiseren. Meer precies, zal Batibouw dit jaar doorgaan van 21 tot 29 mei 2022.

Informeren, inspireren

Wat je kunt verwachten? Interieurinspiratie in de breedste zin van het woord. De beurs bouwt voort op de inspiratiezones die al in 2020 gelanceerd werden, met tal van nieuwe en vooral realistische settings. Denk aan inspirerende standen die je per direct wil verhuizen naar je eigen stek. Interior Design & Trends, Flex Living en Climate Proof Building zijn slechts enkele van de nieuwe zones die je tijdens je Batibouw-wandeling zal kunnen ontdekken.

Voor de (ver)bouwers

Daarnaast speelt de beurs in op al je (ver)bouwvraagstukken met handige renovatie-informatie rechtstreeks van de experten. Hedendaagse trends en topics worden er belicht en van dichtbij gedemonstreerd. Een andere trend die bezig is aan een forse opmars binnen de bouwsector: sleutel-op-de-deurprojecten. Batibouw zal haar bezoekers beter dan ooit een zicht bieden op hoe hun toekomstige woning eruit zou kunnen zien. De aanwezige exposanten willen de nieuwsgierige voorbijgangers niet alleen de kans geven om verschillende producten beter te leren kennen, maar ook om hen meer inzicht te geven in verschillende opties bij het renoveren of bouwen van hun woning.

Voor de professionals

Ten slotte zullen ook de professionele dagen geherintroduceerd worden. De succesvolle vakbeurzen INSTALLPRO en PRO- BUILD – die in maart 2020 hun eerste editie kenden – keren in mei eveneens terug. Op donderdag 24 en vrijdag 25 vinden deze niche-events plaats. Daarnaast wordt Batibouw aangevuld met PROJECT, een gloednieuwe beurs voor de tertiaire sector. Deze beurs spitst zicht toe op grootschalige, niet-residentiële projecten en is gericht op architecten en voorschrijvers. PROJECT vindt plaats op dinsdag 22 februari, de dag waarop naar goede gewoonte ook de Belgian Building Awards worden uitgereikt. Goed om weten: professionals kunnen BATIBOUW gratis bezoeken tijdens de professionele dagen, mits voorafgaande registratie.

Zeg nu eerlijk: je hebt er al zin in gekregen, niet?


Meer info: 

BATIBOUW

Van 21 tot 29 mei 2022

Atomiumsquare 1 BP/PB 505, 1020 Brussel

Batibouw.com

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.