#Nieuws

Belgisch talent tegen je muur met IXXI

Collab-alert van eigen bodem: IXXI lanceert wanddecoratie met Belgische signatuur
Geplaatst op  
Belgisch talent tegen je muur met IXXI © IXXI & Musketon

IXXI – het label achter de iconische wanddecoraties die je aan de hand van vierkante kaartjes en koppelstukjes zelf monteert – zet voet aan Belgische wal. En nergens minder dan in het hippe Gent! Om dat te vieren lanceert het label een bijzondere capsulecollectie met werken van lokale artiesten zoals Bué The Warrior, Eva Mouton, Musketon, Mous Lamrabat en designstudio Toykyo. 

Goed gelezen: binnenkort kan je dus ook offline je IXXI-wanddecoratie in huis halen. In de Gentse winkels The Manufactory en Scoopstore kan je alvast de creaties van de Gentse artiesten scoren. Online kan je nog altijd kiezen uit een bredere collectie van prints uit de hedendaagse en klassieke kunstwereld (IXXI werkte voorheen al samen met het Stadsarchief van Gent en het Amsterdamse Rijksmuseum), graffiti en fotografie, met een brede keuze aan formaten.

Een IXXI wanddecoratie-element is verkrijgbaar vanaf € 29,95 (vanaf 60 x 40 cm, prijs voor 6 kaarten). De prijs van een IXXI is echter afhankelijk van de productcategorie en het formaat van het wandelement dat je wenst.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.