#Adresjes#weekendje weg

Benedict: een bijzonder boutique apartmenthotel tussen de Nederlandse duinen

In Noordwijk opende apartmenthotel Benedict zopas de deuren. Kijk mee met ons naar het prachtige interieur!
Geplaatst op  
Benedict: een bijzonder boutique apartmenthotel tussen de Nederlandse duinen © Frederik Vercruysse

Nieuwe hotspot alert: in de Nederlandse bloemenbadplaats Noordwijk opende zopas een gloednieuw boutique apartmenthotel bovenop de hoogste duinen. Benedict verenigt natuur, architectuur, design en kunst in een home- away-from-home verdeeld over 24 appartementen. Laat je eerste blik over deze interieurparel glijden en oordeel zelf! 

Dit apartmenthotel ademt een en al sereniteit. Met een weids uitzicht op de zee, een rustgevend natuurpark en de iconische bollenvelden van de regio, creëert Benedict de ideale sfeer om stijlvol te relaxen. De hotspot – die vernoemd is naar een fictieve gastheer met een uitmuntende smaak en attente gastvrijheid – is gehuld in zachte tinten en ingericht met kostbare materialen.

Een blik op het gloednieuwe boutique apartmenthotel Benedict uit Noordwijk – © Frederik Vercruysse

De oprichters, een echtpaar met een grote liefde voor reizen, bundelden hun mooiste herinneringen en objecten uit de hele wereld samen in een inspiratievol genotsoord. Het interieur verwent de ogen met onder meer handgemaakt Italiaans meubilair, linnengoed van de hoogste kwaliteit en een zorgvuldig samengestelde kunst- en fotografiecollectie. Benedicts focus ligt op het in de watten leggen van haar gasten met een overvloed aan kwaliteit, generositeit en esthetiek.

Bij Benedict komen luxe en design samen in een serene setting. De ideale mix om tot ontspanning in een bijzondere omgeving te komen. © Frederik Vercruysse

Denk aan uitmuntende wijnen, handgeschilderd servies van Ann Demeulemeester, koffie van de Espressofabriek en beautyproducten van Frama. De Noordwijkse omgeving biedt tot slot een bijzonder panorama voor natuurliefhebbers. Hier maak je lange wandelingen in de duinen, over ongerepte stranden, in bossen en bloemenvelden. Kortom, de ideale escapade voor liefhebbers van luxe, design en natuur.

Meer info:

BENEDICT NOORDWIJK

Vanaf 225 euro voor een overnachting in een tweepersoonskamer.

Prins Hendrikweg 19, 2202 EC Noordwijk aan zee

Nederland

Benedictnoordwijk.nl

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.