#Dit is Belgisch#Nieuws

Binnenkijken bij interieurconcept M AAH in Antwerpen

Op zoek naar een interieur dat je niet onmiddellijk op Pinterest vindt? Maak kennis met het interieurconcept M AAH uit Antwerpen.
Geplaatst op  
Binnenkijken bij interieurconcept M AAH in Antwerpen © M AAH

We leven steeds meer in een wereld waar we onszelf dwingen om geen pauzes te nemen en continu on the move zijn. Stiltes voelen ongemakkelijk aan en vullen we onmiddellijk op. Het Antwerpse merk M AAH wil dit patroon doorbreken aan de hand van exclusief ontworpen kunst- en interieurobjecten.  

M AAH is opgericht door Murielle en Marie, twee vriendinnen met een gedeelde passie voor reizen, cultuur, architectuur en perfectionisme. Voor beide dames zijn de zeldzame pure stiltes in het leven een bron van inspiratie. Denk aan een adempauze in een gesprek of de witruimte in fotografie. Die vertraagde, pure en tijdloze visie is de inspiratie voor M AAH’s unieke concept. Het duo probeert ons op die manier te motiveren om trager door het leven te gaan zodat wij, net als hen, kracht putten uit die stiltes.

© M AAH

M AAH werkt rechtstreeks samen met kunstenaars, makers en kleine ateliers. Die nauwe connectie zorgt voor een werkproces waarin er respect is voor de ziel van de maker. Alle objecten zijn bovendien met natuurlijk materialen gemaakt zoals wol, linnen en klei. Daarnaast zorgen ze ook voor een diervriendelijk interieur. De zachte tapijten van Ana Rita Pele Do Lobo zijn namelijk niet gemaakt van dierenhuiden, wel van geschoren wol en vilt.

Een eigen lijn in 2021

© M AAH

Murielle en Marie werken momenteel aan een eigen collectie van interieurobjecten die ze eind 2021 lanceren. Hiervoor werken ze samen met makers die creëren volgens dezelfde visie. Net zoals de selectie voor de winkel gebeurt ook de ontwikkeling van hun eigen collectie met respect voor de knowhow van de maker.

Links: de ‘Fant’ plaid van wol, katoen en linnen (255 euro) – Rechts: een keramische vaas van Marta Dervin (305 euro) – beide items te koop bij M AAH

Naast hun winkel, bedenken ze ook interieurconcepten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Interieurs die afgestemd zijn op jouw persoonlijkheid en warmte uitstralen. Voor meer informatie kan je terecht op hun website en instagram.

Geschreven door stagiaire Sien Van de Wouwer

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.