#Ideeën#Interieuradvies

Binnenkijken in het interieur van modeblogster Sofie Valkiers

Samen met de online interieurwinkel Westwing richtte België's bekendste modeblogster haar woonkamer in!
Geplaatst op  
Binnenkijken in het interieur van modeblogster Sofie Valkiers © Westwing

Ze is één van België’s bekendste modeblogsters, maar haar expertise reikt niet alleen tot het domein van de mode: Sofie Valkiers richtte onlangs samen met de online interieurwinkel Westwing haar woonkamer in. Het glamoureuze resultaat dat veel kleur, precieuze prints en bijzondere accessoires omvat, bereikte onze redactie. Kijk mee binnen in het interieur van de oprichtster van het gekende mode- en lifestyle platform Fashionata.com

Net zoals haar impressionante garderobe stelt ook het interieur van modeblogster Sofie Valkiers niet teleur. De blonde powerlady die zopas nog haar eigen juwelenlijn Valkiers oprichtte, zat samen met de online interieurwinkel Westwing voor een make-over van formaat in haar Antwerpse woonst. Naar analogie met haar persoonlijke kledingstijl, is ook haar interieur decoratie een subtiele combinatie van neutrals en gewaagde details. Geen monochrome inrichting, maar een heerlijke samenstelling van een veelvoud aan materialen, texturen en kleuren. Sofie koos resoluut voor hedendaags eclecticisme in de woonkamer.

Statement prints

Iets dat onmiddellijk in het oog springt, is het gebruik van opvallende motieven en prints. Zo zien we een zwart-wit tapijt met rechte lijnen dat tot de verbeelding spreekt, decoratieve kussens met florals of met franjes, een poef en loungestoel waarop tropische taferelen te zien zijn… Het geheel van geometrische vormen en bonte prints spreekt voor zich in een woonkamer waar de wanden net en helderwit werden gehouden, en het parket van gebleekt hout rust en warmte uitstraalt.

©Westwing in samenwerking met Sofie valkiers

Kleurenmélange

Opvallend is ook het kleurgebruik: we zien intense tinten als mosterdgeel in de fluwelen fauteuils en het exotische turquoise in de majestueuze sofa, maar ook metallic details in het meubilair zoals de frames van de ronde bijzettafeltjes, de rand van een vaas, een tafellamp met een vergulde ananas als voetstuk en goudkleurige decoratie op de marmeren haard en tegen de muur… Het interieur straalt instant vrolijkheid uit en doet je verlangen naar een spetterende zomer.

intense-tinten-in-het-interieur-van-modeblogster-sofie-valkiers-in-samenwerking-met-interieurwinkel-westwing

Aandacht voor details

Het interieur van Sofie Valkiers staat gelijk aan ontdekken. Overal schuilen wel kleine details zoals haar wandkast met curiositeiten, waarin we een stel Louboutins, een stolp met opgezette exotische vlinders, enkele vazen en wat persoonlijke familiefoto’s… Andere bijzondere details in haar interieur zijn de bijzondere koffietafelboeken die in grote getale aanwezig zijn, wandelementen met mysterieuze tekeningen en opvallende decoratieve spiegels in alle formaten…

collage-interieur-modeblogster-sofie-valkiers-voor-interieurwinkel-westwing-subtiele-decoratieve-details

Sofie Valkiers x Westwing

Benieuwd naar de volledige collectie van de collab tussen Sofie Valkiers en interieurwinkel Westwing? Bekijk de video hieronder om te zien hoe ze samen tot het eclectische resultaat kwamen.

Shop hier enkele objecten uit de collectie van Westwing

 

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.