#Inspiratie

Binnenkijker: het huis van momster Liesbeth de Puysseleir

Een sober maar gezellig interieur in het nieuwe huis van Liesbeth de Puysseleir, een populaire mom en interieurinfluencer.
Geplaatst op  
Binnenkijker: het huis van momster Liesbeth de Puysseleir © Westwing x Liesbeth de Puysseleir

De Vlaamse interieur en mominfluencer Liesbeth de Puysseleir ken je misschien wel van haar knappe beelden op Instagram. In samenwerking met interieurwinkel Westwing ging ze in haar nieuwe woning aan de slag om een eclectisch interieur samen te stellen die je instant verliefd doet worden. Sinds 2012 is ze een thuisblijfmama voor haar 4 kinderen: Hannelore, Otis, Viggo en Ezra. Via haar instagramaccount deelt ze dagelijks haar mooiste foto’s en momenten met haar 15.400 volgers.

In de woning van Liesbeth en haar man Wouter is vooral ingespeeld op de lichtinval met sobere kleuren. Samen met interieurwinkel Westwing werd er minutieus gezocht naar de beste inrichting en meubelkeuze voor het gloednieuwe stekje van de gekende influencer.  Om een zo compleet mogelijk resultaat te verkrijgen, iets waar de gekende momster en interieurexperte van Instagram zeker in geslaagd is.

Een blik op de werkruimte in Liesbeths huis © Westwing x Liesbeth de Puysseleir

Mijn huis, mijn stijl

Het hele huis ademt haar stijl, over elk stuk is nagedacht. En daar kruipt soms heel veel tijd in geeft ze toe. “Ik hou er van om maanden te zoeken naar het juiste meubel, zoals bij onze salontafel in travertin. Ik wilde heel graag zo een tafeltje, maar die wou ik dan wel niet nieuw kopen. Na een jaar zoeken vond ik er eentje in de kringloopwinkel voor 35 euro, net voor de verhuis.”

© Westwing x Liesbeth de Puysseleir

Een keuken om van te dromen

“Ik ben vooral helemaal gek van mijn keuken. We hebben samen met de keukenbouwer een jaar aan het ontwerp gewerkt. Ik ben heel trots op het resultaat, alles klopt en dat is ook mijn verdienste.” Daarom pronkt ze dan ook graag met de schitterende woning op haar instagramaccount. En telkens ziet die er piekfijn in orde uit. “Ik gebruik veel opbergruimtes en organisatie om alles net te houden, en natuurlijk ook het goeie ouderwetse harde werken. Elke dag ben ik in de weer thuis, ook al heb ik een mindere dag.”

Links: een lichtrijk zithoekje waar Liesbeth en haar gezin tot rust kunnen komen. Rechts: de prachtige keuken van donker hout en terrazzo marmer. © Westwing x Liesbeth de Puysseleir

Het hele huis zit mooi in elkaar, er heerst een serene sfeer over de hele woning. Elk stuk draagt bij aan het geheel, en geeft karakter aan het huis. Als je meer wil meegenieten van de prachtige woning van Liesbeth, neem hier dan zeker een kijkje op haar instagram account.

Geschreven door stagiaire Raïsa Pollet