#Nieuws

Brave Ground is de nieuwe Levis kleur van het jaar

Een warme en vertrouwde kleiachtige kleur zal het jaar 2021 verzekeren van de nodige stabiliteit
Geplaatst op  
Brave Ground is de nieuwe Levis kleur van het jaar © Levis

Naar goede gewoonte heeft verfspecialist Levis de kleur van het nieuwe jaar uitgeroepen. Voor 2021 is dat ‘Brave Ground’, een kleur die komaf maakt met de onzekerheid van het verleden en die ons het nodige vertrouwen inboezemt en stabiliteit verzekert voor een nieuwe start.

Een portie moed tegen de muur

De term moed zit zelf al vervat in de naam van de nieuwe kleur: ‘Brave Ground’ werd in het leven geroepen om stabiliteit en vertrouwen uit te stralen. Iets dat we na een turbulent jaar zoals 2020 zeker kunnen gebruiken. De kleur is het resultaat van een team onafhankelijke designexperts die de afgelopen maanden rekening hielden met de gebeurtenissen op maatschappelijk, mode- en politiek vlak. De kleur ‘Brave Ground’ bevat in essentie een drang naar moed, oprechtheid en waardering van het oude en de wereld waarin we leven.

De verandering die we willen

Met de lancering van deze nieuwe kleur wil Levis volop de moed symboliseren die we nodig hebben om verandering te omarmen. De warme, aardse kleur kan gezien worden als een veilige baken waarin aarding en connectie centraal staan, in een wereld waar alles op z’n kop staat. De eenvoudige geneugten van het leven worden opnieuw belangrijk: de schoonheid van de natuur, de rust van de aarde en ons huis als een veilige cocon.

Levis Ambiance Trend Collection 2021

Naast de Levis Kleur van het Jaar 2021 lanceert de verfspecialist een nieuw en complementair kleurenpalet: de Levis Ambiance Trend Collection 2021. Hierin vind je kleuren die ‘Brave Ground’ kracht zullen bijzetten of net contrasteren met deze tint, zodat ‘Brave Ground’ een ondersteunende rol kan spelen. Het palet is een combinatie van klassieke en eigentijdse tinten met o.a. geel, oker en andere uitgebalanceerde neutrale kleuren zoals ‘Virgin Wool’, een soort van lichtroze-crèmetint.

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.