#Online winkelen

Brigitte Bardot in zee met La Redoute

La Redoute presenteert een gast-collectie uit de filmdiva's eigen webstore.
Geplaatst op  
Brigitte Bardot in zee met La Redoute ©

Wie kent niet de nu 80-jarige diva Brigitte Bardot? Zij zette vanuit haar strandvilla ‘La Madrague’ het toenmalige vissersdorp Saint-Tropez voor altijd op de wereldkaart. En met het voor die tijd gewaagde ‘Et Dieu créa la Femme’ veroorzaakte Bardot in 1956 een grotere schokgolf dan Madonna een halve eeuw later zou doen.

In 2017 gaat de kranige, grijze dame niet langer ‘uit’ de kleren, maar er juist ‘in’. Want bij-de-pinken-Bardot lannceert zich in de internetbusiness met een eigen webstore die het zonnige Saint-Tropez-sfeertje uitbeeldt in zomerse T-shirts, espadrilles en maxi-strandjurken.

La Redoute zag een interessante cross-over en werkte met de filmdiva een capsule-collectie uit waarin de hele Bardot-look opnieuw levendig wordt in een collectie die gaat van kleding over interieurdecoratie, tot sixties-geïnspireerd meubilair en verlichting. Zonnig en luchtig lijkt het allemaal rechtstreeks uit Bardot’s villa ‘La Madrague’ te komen. AW maakt een leuke selectie van het aanbod.

Laredoutefauteuil

La Redoute koos bewust voor een Bardot-lookalike model. Na Bardot kwam trouwens Sylvia Kristel en zij maakte dit rotan-model wereldberoemd in de gewaagde ‘Emanuelle’-films. Sierstoel in gevlochten rotan, (77 x 113 x 150cm), 458 €.


laredoutepanier

Aan de Cote d’Azur zijn winters mild. ‘s Avonds gewoon ramen dicht en de haard aan, om wat bij te warmen. Houtblokken of aanmaakkranten passen mooi in deze seventies-stijl franjemand, wol met katoenvoering, die Liklim heet.  (35 x 40cm), 49,99 €.


laredoutesoleil

De ondergaande mediterraanse zon weerkaatst in deze rotan zonnespiegel.(67 x 5cm), 84,99 €.


6c35da5ee3af55028e5f6afd2e598fae

Bardot’s villa ‘La Madrague’ heeft directe toegang tot het strand. De kleur van het zand diende ongetwijfeld tot inspiratie voor deze tijdloze canapé. 1.458 €