#Ideeën#Interieuradvies

Shopping: de mooiste kerstballen van het moment

Met glitters, pailletten of traditioneel: onze favorieten onder de kerstballen voor Kerstmis 2022
Geplaatst op  
Shopping: de mooiste kerstballen van het moment © H&M Home

De befaamde feestmaand december is weer daar! Geef het gerust toe – net zoals ons – je kunt niet weerstaan aan de nieuwigheden uit de kerstcollecties van 2022. Daarom, en ook omdat we kerstballen gewoon heel erg fascinerend vinden, presenteren we je onze top 30 van kerstballen die dit jaar mooi in je kerstboom kunnen prijken.

Nu we stilaan zijn beginnen aftellen naar Kerstmis, kunnen we stiekem toegeven dat het vieren van de 25e december op zich niet het meest bevredigende deel van de maand is. Neen, kom maar op met die warme en lichtrijke sfeer die ons de hele maand al omringt. Of je nu al bezweken bent aan de lokroep van je kerstboom, of een last-minute fan bent: de kans is reëel dat je voor één van onze kerstballen valt!

De kerstboom versieren is een moment van herinneringen ophalen: de dozen van de kerstballen vanonder het stof halen en ornament per ornament geconfronteerd worden met kostbare herinneringen: een geschenk van een geliefde, een kerstbal die je meebracht van een mooie reis en zelfs handgemaakte ornamenten die je creëerde op een winterse dag… Het is een zalige tijd!

Weg met de keurige en te goed op elkaar afgestemde kerstbomen, de kerstboom vandaag draagt met trots een stukje geschiedenis en persoonlijkheid van zijn eigenaar(s). Dat betekent dat er voor ieder een unieke kerstversiering bestaat! Dus, voor welk kerstbal ga je dan vallen? Een variant met veertjes, glitters of één van metaal, rotan, wol, of simpelweg unieke figuurtjes? Voor welke kleurencombinaties zal je bezwijken? Een witte boom? Of één in het zilver? Goud? Zwart? Bosgroen? Hier is onze selectie van kerstballen voor een levendige kerstboom.

Opgepast, deze galerij is op eigen risico te bekijken. De kans is groot dat je toch wel weer valt voor één van onze lievelingen…

Volg Actief Wonen op Facebook en Instagram om de nieuwste deco trends, tips, adresjes, DIY, lifestyle & food info en meer op de voet te volgen.