#Adresjes#Restaurants

Dinner On The Lake landt 4 nieuwe locaties

Drijvend dineren iets voor jou? Lees dan snel verder!
Geplaatst op  
Dinner On The Lake landt 4 nieuwe locaties © Dinner On The Lake

Een gezellig diner is altijd leuk, maar tafelen aan boord van een idyllisch vlot dat zachtjes dobbert over de rimpels van een betoverend meer? Dat doet je culinaire ervaring net ietsje beter smaken. Dinner On The Lake helpt je mee om bijzondere tafelherinneringen te creëren.

Het unieke concept achter Dinner On The Lake ken je misschien al: een luxueuze verwennerij voor je smaakpapillen in de vorm van een vijf- gangendiner dat zich afspeelt in het midden van een Vlaamse waterloop. Dit jaar verlegt de drijvende foodervaring zijn grenzen door je mee op expeditie te nemen langs vier verborgen parels in eigen land. De formule achter dit culinaire concept blijft geënt op het creëren van een onvergetelijk diner op een fantastische setting. Van het begeleid worden naar een romantisch vlot dat schittert vanuit de verte, een heerlijk aperitief bij aankomst vergezeld van verrassende amuses, en een vijfgangendiner dat live bereid wordt door lokale chefs compleet met aangepaste wijnen… De combinatie van gastronomie en natuur is subliem en weldoordacht.

Dinner On The Lake
© Dinner On The Lake

4 nieuwe bestemmingen

Dit jaar houdt het vlot halt op verschillende bestemmingen in Vlaanderen, telkens gekozen omwille van hun unieke troeven. De afvaart start in het Limburgse Kinrooi en het domein Breeven in Bornem, nabij Antwerpen. De Spaanjerd in Kinrooi is één van de modernste en best uitgeruste jachthavens in Europa. Hier geniet je van een prachtige zonsondergang in het Ibiza aan de Maas. Wie houdt van een lange wandeling in het groen na een uitgebreid diner, kan aan de drijvende tafel in Bornem schuiven. Daarna verhuist het concept naar Dilbeek en Oostende. Het kasteeldomein van Nieuwermolen in Dilbeek biedt haar gasten een droomdecor en een portie magie met dank aan haar L-vormige kasteel omringd door grachten. Het vlot in het Maria Hendrikapark in Oostende is tot slot een hotspot voor levensgenieters en dé ideale gastronomische tussenstop indien je een tripje naar de kust plant. Vier bestemmingen om per direct te verkennen in goed gezelschap!

Dinner on the Lake - Walkie Talkie
© Dinner On The Lake

Meer info?

Dinner On The Lake

159 euro p.p voor een all-in diner

Bestemmingen: Kinrooi (tot 29 mei), Bornem (tot 26 juni), Dilbeek (2/7 tot 30/9) en Oostende (4/6 tot 18/9)
Tickets verkrijgbaar via dinneronthelake.com